Casă de piatră! Şi poze la fel de tari! Cele mai amuzante poze de nuntă

O mulţime de chestii ciudate se întâmplă exact atunci când proaspeţii însurăţei încearcă să facă acele imagini romantice, cu care să se mândrească toată viaţa.

Pentru multe cupluri, viaţa în doi începe în cel mai surprinzător şi amuzant mod. Fix atunci când se pregătesc pentru o şedinţă foto care să le amintească de nunta ca-n poveşti se întâmplă ceva care dă totul peste cap şi stârneşte hohote de râs: un nene care pescuieşte şi ţine undiţa într-un fel care te face să crezi că urinează se iveşte în spatele mirilor care îşi doreau un cadru romantic, pe plajă sau un cuplu proaspăt căsătorit e invadat de un "roi" de biciclişti dezbrăcaţi, ziua în amiaza mare, pe stradă.

Dar nu doar oamenii "se bagă în seamă" în pozele de nuntă, sunt şi multe animale: cai, cerbi, câini, chiar şi o balenă "a avut ceva de spus".

În alte secvenţe memorabile, chiar însurăţeii au comis ceva demn de ţinut minte toată viaţa - veţi vedea o mireasă care îşi arată fesele, alta care încearcă să mai bea un shot verde, probabil după multe altele, aşa că tot ce reuşeşte este să-l scuipe repede şi un mire care îşi arată boxerii roz cu un mesaj pentru consoarta lui, vădit ruşinată, spre încântarea nedisimulată a socrilor sau părinţilor lui.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
22 Iunie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod