Fă-i un cadou burticii tale după Sărbători: starea de bine cu Activia

De sărbători te-ai bucurat din plin de răsfăţuri culinare şi de cadouri care te-au încântat: de la mese bogate alături de cei dragi, până la rochia nouă la care visai de mult timp. Activia îţi propune să te bucuri în continuare şi te invită să îţi faci cadou starea de bine în fiecare zi.

Pentru că problemele digestive pot apărea mai ales după o perioadă cum este cea a Sărbătorilor, în care cedăm ispitelor culinare şi luăm vacanţă de la sala de sport sau de la mişcarea zilnică, Activia îţi reaminteşte să ai grijă de sănătatea ta digestivă consumând iaurt probiotic zilnic. În perioada 5 ianuarie - 29 februarie, acceptă ”Provocarea celor 14 zile” şi consumă zilnic un iaurt Activia. Dacă nu ești mulțumită, primeşti banii înapoi.

Când te simți bine se vede la fiecare pas, în orice zâmbet şi în fiecare lucru pe care îl faci. Iar pentru a avea toate acestea, sănătatea ta digestivă este foarte importantă.
,,Cercetările vin să confirme și să argumenteze încă o dată importanța sănătații digestive pentru menținerea calității vieții, care presupune echilibrul între fiziologic și emoțional. Un simplu obicei sănătos – consumul zilnic de iaurt probiotic – este benefic pentru starea noastră de bine fizică și emoțională.” declară Prof. Dr. Dan L. Dumitrascu, Preşedintele Societăţii Române de Gastroenterologie şi Hepatologie.

Se ştie despre iaurt că are un rol important în menţinerea sănătăţii. Consumul regulat (4-5 pahare pe săptămână) reduce considerabil riscul de diabet de tip 2 (cu 28%), de boli cardiovasculare şi ne ajuta în regimurile de slăbire sau în menţinerea greutăţii corporale*. Studii recente demonstrează că iaurtul probiotic Activia ajută nu doar la menținerea sănătății digestive, ci poate îmbunătăți și starea emoțională**, te poate face mai relaxată, mai pozitivă.
Sistemul digestiv găzduieşte propriul său sistem nervos, cel numit enteric, format din circa 100 de milioane de neuroni care funcţionează independent de creier, dar, desigur, schimbă informaţii cu acesta. În plus, tubul digestiv conţine cam 70% din sistemul nostru imunitar şi produce circa 95% din serotonina din organism, cunoscută şi sub numele de „hormonul fericirii”. Studiul** efectuat de o echipă de la Universitatea California din Los Angeles a demonstrat că iaurtul Activia modulează activitatea unor regiuni ale creierului responsabile de starea emoţională şi sensibilitatea la durere, facându-ne să reacţionăm mai bine la stimuli emoţionali negativi.

În urma unei evaluări nutriţionale complexe a iaurturilor din gama Activia, Societatea de Nutriţie din România recomandă consumul zilnic de iaurt probiotic Activia, ca parte a unei alimentații echilibrate.
Recomand consumul de Activia ca specialist, pentru că am analizat profilurile nutriționale pentru toată gama de produse Activia, dar și bazat pe experiența mea personală de consumator, care de ani de zile mănâncă Activia cu cereale la micul dejun.” declară domnul profesor universitar doctor Nicolae Hâncu, membru de onoare al Academiei Române.

Intră în aplicaţia ,,Fă-ţi cadou starea de bine” de pe pagina de Facebook Activia, introdu datele unui bon fiscal care să includă minimum un iaurt Activia şi invită un prieten sau prietena să intre în aplicaţie. Poţi câştiga zilnic iaurturi pentru tine şi cei dragi şi, săptămânal, două brăţări fit bit pentru tine şi prietenul sau prietena ta. La finalul campaniei ai şansa de a câştiga premiul cel mare, un voucher de călătorie in valoare de 6.000 ron pentru a te bucura de starea de bine oriunde doreşti în lume!

Descoperă noua platformă www.activia.ro construită special pentru femeile extraordinare.
Aici vei găsi inspiraţie pentru fiecare zi, sfaturi utile pentru un stil de viaţă echilibrat, reţete uşor de realizat, opinii ale altor femei extraordinare care să îţi dea putere să zâmbeşti, toate pentru a te ajuta să ai zi de zi o stare de bine şi să vezi mereu partea plină a paharului.

* Studii recente prezentate și la Conferința Sănătate prin Alimentație 2014 – (exemplu:http://www.danone.ro/comunicate-de-presa/iaurtul-alimentul-minune-care-ne-mentine-sanatosi-și-forma-2/)
** Studiu UCLA - Collaborative Center for Integrative Medicine, Los Angeles, USA (Tillisch – Gastroenterology, 2013), susținut de Danone.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod