Miresele de pe fundul mării. 10 imagini fanstastice și o poveste minunată

nunt?

Violle are câteva locuri în care preferă să lucreze, în special grote subacvatice, în care lumina, fauna şi flora îi oferă cadrele perfecte. "E incredibil să fii într-o grotă subacvatică, cu o muzică minunată, în apa scăldată de soare, cu luminile şi fumul pe care le folosesc ca să îmbogăţesc atmosfera în grote", a explicat el.

Pierre nu lucrează singur, el are doi colegi care îl ajută cu echipamentele şi asigură protecţia. Fiecare şedinţă este adaptată la capacitatea de înot a cuplurilor şi la simţul lor estetic.


"Îmi place munca mea. Să-ţi petreci ziua în aceste locuri minunte este ceva deosebit, mă simt norocos să fac asta", a mărturisit el.

"Le spun tuturor clienţilor că, în fond, e vorba de mai mult decât de nişte poze. Toată ziua este importantă şi amintirea specială pe care o creează. Este minunat să ai fotografii cu care îţi faci prietenii invidioşi, dar pentru clienţi contează mai mult să experienţa pe care o trăiesc ei", a adăugat Pierre.

Fotograful subliniază că momentul realizării acestor imagini este special pentru clienţii săi, dar şi pentru el.
"Unele cupluri îmi rămân în suflet. Unul dintre momentele mele favorite a fost cu un cuplu şi bebeluşul lor. Mama şi-a alăptat copilul într-o grotă, a fost un moment liniştitor. A fost ceva cu totul deosebit şi frumos, m-am simţit onorat să surprind momentul pe cameră, e mare lucru să poţi să le arăţi oamenilor aceste locuri superbe şi să-ţi petreci ziua cu ei", a povestit acesta.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
8 Iunie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod