Maria, suedeza superbă care pilotează avioane şi cucereşte lumea cu Yoga

Maria a cucerit sute de mii de admiratori cu frumuseţea ei şi cu imaginile despre aviaţie, Yoga şi călătorii


"Acum mai puţin de un an, am decis să-mi schimb profilul contului de Instagram de la privat la deschis, dar nu m-am gândit niciodată că voi avea atâta sprijin şi atâţia oameni pozitivi care mă urmăresc. E o nebunie şi îmi place. Împreună am creat această mică comunitate cu o stare pozitivă care îmi dă atât de multă bucurie", a mai spus ea, adăugând: "Momentul în care eşti pe pistă, gata de decolare.

Acel sentiment când eşti pe punctul de a accelera un avion de 75 de tone la 250 km/h în 30 de secunde va pune întotdeauna un zâmbet pe chipul meu."

Maria pilotează de doi ani curse comerciale, iar pasiunea pentru zbor i-a fost insuflată de tatăl său, căpitan pe un Airbus 320, care obişnuia să-şi ia în cabină cele trei fete, notează cotidianul britanic. "Timp de aproape 20 de ani, tata a zburat de-a lungul şi de-a latul lumii întregi şi mereu ne lua pe mine şi pe cele trei surori în călătorii cu el.
Nu exista un mod mai bun de a vedea lumea la o vârstă atât de mică, m-am îndrăgostit de aviaţie şi de lume"
, a povestit ea.

Tânăra spune că Yoga îi dă calmul de care are nevoie pentru a contrabalansa presiunea şi stresul din meseria sa: "Îmi iau covorul de Yoga oriunde mă duc. Cred că e important să găseşti timp pentru tine, chiar dacă ei doar cinci minute într-o zi. Când fac Yoga creez acest calm înăuntrul meu şi cel mai mult îmi place că după ce termini exerciţiul vezi totul cu alţi ochi, viaţa este mai puţin stresantă."

Mai multe informaţii şi fotografii despre Maria Fagerström sunt disponibile pe blogul ei, mariathepilot.com.


Foto: Daily Mail, mariathepilot.com

13 August 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod