câine

Isprava unui câine lăsat în mașină de stăpânul său: A început să claxoneze nerăbdător - VIDEO

Un câine pe care stăpânul l-a lăsat în mașină a început să claxoneze pentru a-și chema stăpânul. Momentul a fost surprins într-o înregistrare video care a devenit virală.

O serie de claxoane repetate, care trădează nerăbdarea, pot fi auzite în filmulețul postat pe YouTube, iar în momentul în care o persoană s-a apropiat de mașina respectivă a avut o surpriză - la volan e un câine care apasă volanul, claxonând.

Câinele lăsat singur într-o camionetă s-a plictisit să-și tot aștepte stăpânul, plecat probabil ca să cumpere repede ceva, scrie Daily Mail. "Când stăpânul întârzie să-ți aducă răsplata", și-a intitulat clipul persoana care a făcut înregistrarea video.

Întâmplarea a avut loc în orașul scoțian Dundee.

Claxoanele au atras atenția poliției, iar un echipaj a venit la fața locului pentru a rezolva situația.

Înregistrarea video a devenit virală vineri, la scurt timp după ce a fost postată pe rețelele de socializare, cu 400.000 de like-uri și 4,5 milioane de vizualizări, notează cotidianul britanic.

 

Foto: Depositphotos

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod