Irina Shayk, siluetă perfectă la o lună după ce a născut

Modelul rus a uimit pe toată lumea cu silueta sa, la mai puţin de o lună după ce a ieşit din maternitate


Irina Shayk şi Bradley Cooper sunt împreună din 2015. Anul trecut, modelul a declarat pentru revista Hello! că îşi doreşte să se căsătorească: "Sigur, într-o zi mi-aş dori să am o familie pentru că acesta este cel mai important lucru de pe Pământ. Nu cred că există un moment perfect pentru asta, cred că e mai important să ai persoana potrivită alături."

Pe 9 aprilie, E! News cita o sursă care spunea că "ambii părinţi sunt fericiţi şi se simt binecuvântaţi".

Irina Shayk a mai avut o relaţie de cinci ani cu fotbalistul Cristiano Ronaldo, cei doi despărţindu-se la începutul anului 2015.

Bradley Cooper a devenit celebru graţie rolului Will Tippin din serialul de succes "Alias", dar şi al celui din surprinzătoarea comedie "Marea mahmureală/ The Hangover", lansată în 2009.

Actorul a mai putut fi văzut pe marile ecrane în "Scenariu pentru happy-end", "Ţeapă în stil american" şi "Loveşte şi fugi".

De asemenea, Bradley Cooper a fost nominalizat la premiul Oscar pentru cel mai bun actor în rol principal pe 2015, pentru prestaţia sa din filmul "Lunetistul american/ American Sniper", regizat de Clint Eastwood.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod