Vacanța în era digitală – Ce e cool pentru elevii de astăzi

Dacă în mintea multora dintre noi vacanțele școlare sunt legate indisolubil de bunici, joaca în aer liber sau „Cireșarii“ lui Constantin Chiriță, noile generații de elevi spun „pas“ vechilor reguli și își impun altele noi. În acord cu profilul acestor copii ai erei digitale, specialiștii Intuitext în educație oferă câteva sugestii cool de petrecere a vacanței de primăvară.

Când vine vorba de relația cu copiii lor, una dintre cele mai des invocate probleme de către părinți este lipsa timpului. Ritmul foarte alert al fiecărei zile, jobul solicitant sau chiar programul încărcat al copiilor - iată doar câteva dintre motivele pentru care adulții nu mai reușesc să se conecteze atât de ușor cu propriii copii.
Din acest punct de vedere, vacanțele sunt momente perfecte de a petrece timp de calitate în familie, iar specialiștii Intuitext în educație oferă câteva sugestii cool pentru vacanța de primăvară.

Ușor de zis, greu de făcut. Dar fiecare dintre noi are cel puțin o activitate preferată, care îl relaxează și-i încarcă bateriile. Ea vrea să citească, el să vadă un film, iar copilul să se joace pe calculator sau tabletă. Din fericire, tehnologia are beneficiile ei, iar jocurile educaționale satisfac atât dorința celor mici de a explora mediul digital, cât și nevoia părinților de a-i ști în siguranță.

De-a v-ați ascunselea, Rațele și vânătorii sau Țară-țară, vrem ostași sunt jocuri care au transformat vacanțele copiilor non-digitali în experiențe cu adevărat speciale.
Oricât de atrăgătoare sunt jocurile online, copiii ar trebui să cunoască și un alt fel de activități distractive și să înțeleagă importanța mișcării în aer liber.

Oricât de mult ne-am distra alergând, ascunzându-ne sau imitând-o pe Baba Oarba, jocurile digitale de astăzi oferă copiilor momente extrem de distractive. În ciuda pericolelor din spațiul cibernetic, tehnologia are și beneficii indubitabile. De exemplu, Școala Intuitext este o platformă online de învățare care îi ajută pe copiii din clasele I, a II-a și a III-a să învețe diverse noțiuni predate la școală prin intermediul jocurilor educaționale, al experimentelor inedite sau al filmulețelor explicative.

De câțiva ani, observăm cu toții o revenire în forță a modei gătitului.
Susținut de câteva show-uri de televiziune sau bloguri ale unor celebrități care au această pasiune, imaginea hranei home made a fost recuperată într-un mod foarte interesant. Pentru început, oferiți-le copiilor șansa de a realiza singuri preparate simple, cum ar fi salatele de legume, germeni de grâu și diverse semințe sau chiar dulciuri raw-vegan.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod