Fragmente din altă lume: Cum arată mâncarea într-un spital japonez

Pozele cu mâncarea primită de o femeie care a născut într-un spital japonez au făcut înconjurul lumii. Motivul e uşor de înţeles.

Greu de crezut, dar aceste imagini sunt reale! O utilizatoare a reţelei de socializare Imgur care postează sub numele jenkinsinjapan a născut în Mito, Japonia, iar mâncarea pe care a primit-o în spital a fost atât de gustoasă, încât ea a pozat meniurile şi a postat fotografiile pe reţeaua de socializare. Imaginile au devenit virale cât ai spune "poftă bună", foarte mulţi dintre cei care le-au văzut fiind impresionaţi, scrie Bored Panda.

jenkinsinjapan a explicat că mâncarea pregătită pentru ea nu era cu nimic deosebită de ceea ce primeau ceilalţi pacienţi.

"Cezariana mea nu era planificată, aşa că mâncarea pe care am primit-o nu prea era ceea ce se serveşte înainte de o operaţie. Oricum, nu am putut mânca cea mai mare parte din ea!", a povestit femeia. "Nu era un meniu specific pentru etapa travaliului. Nu ştiu dacă restricţiile alimentare se mai aplică atunci când bebeluşul e pe cale să iasă", a scris ea.

Foarte încântată de serviciile oferite şi mai ales de bucătăria unităţii care ar putea rivaliza cu multe restaurante, femeia a mai explicat că a fost internată într-o clinică de obstretică-ginecologie, dar costurile au fost acoperite în cea mai mare parte de asigurarea medicală: "Am plătit puţin în plus, dar costul era unul standard pentru majoritatea spitalelor din zonă."

Iată cum arată mâncarea într-un spital japonez! 

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
14 Mai 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod