Angelina Jolie

Cele mai bune 10 filme cu Angelina Jolie

4. Beowulf (2007)


Considerat poemul național britanic ( deși acțiunea se desfășoară mai degrabă în Scandinavia), ca singurul text literar important păstrat din perioada saxona , Beowulf e povestea unui erou care înfrânge monștri, dragoni, adversari, pentru a deveni rege în Gaetland – regiune localizată în sudul Suediei de astăzi. Iar eroii legendari au același drum, conduși de mândrie către lupte ce rămân în folclor.
Plecat în regatul vecin , eroul îl va ucide pe monstruosul Grendel, care teroriza orașele Gaetlandului – doar pentru că să înfrunte mai apoi furia mamei (Angelina Jolie) monstrului.


3. Wanted (2008)


Un banal contabil, Wesley Gibson (James Mcavoy), află că a moștenit super-capacitățile fizice ale tatălui său, membrul unei misterioase frații ce menține echilibrul mondial lichidând elementele umane "haotice". Tatăl este ucis de un fost membru al frăției, iar lui Wesley i se cere de către liderul acesteia (Morgan Freeman) să... se răzbune. 
Cu o Angelina Jolie absolut superbă (să-i mulțumim Evei Green pentru moda lansată în Casino Royale) în rolul "profesoarei" lui Wesley, Fox, și un James Mcavoy perfect potrivit pentru rolul de, hm, contabil, Wanted este departe de seria Spider-Man, primul exemplu care ne trece prin minte când ne gândim la tipi banali ce-și descoperă calități supraumane.  

10 Noiembrie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod