Valeriu Lazarov a iesit, definitiv, din cadru

Un ultim omagiu de la cei pe care i-a facut vedete...


"Un profesionist. Un om care muncea 14 ore pe zi. Un pasionat fara seaman de meseria lui. Un Maestru care isi invata elevii cu tact. Un Domn", aceasta este caracterizarea pe care i-o face Mircea Radu celui alaturi de care a lucrat noua ani la productia "Din dragoste". "Pentru mine Valeriu Lazarov nu a murit, ci a intrat in legenda", declara vedeta, citata de Mediafax.

"De multe ori, cand munceam alaturi de el, noi picam dimineata de oboseala, iar el era in continuare pe baricade.
Mi-a fost ca un tata"
, a spus Andreea Marin-Banica la Realitatea TV. "Valeriu Lazarov era un om care nu se plangea niciodata. El muncea si de pe patul de spital si niciodata nu s-a plans de ceva. A fost omul care m-a crescut, care m-a vazut de cand eram copil si a vazut in mine ceea ce sunt astazi", a povestit vedeta care, alaturi de Lazarov, a avut, timp de noua ani, una dintre cele mai urmarite emisiuni din Romania.

"Valeriu Lazarov a fost omul care m-a remarcat in 2002, in incercarea de a-i gasi o partenera de prezentare lui Cosmin Cernat pentru 'Ploaia de stele', TVR 1.
Apoi am colaborat la un Revelion si la productia 'Imprevizibilii'. Este cel datorita caruia am capatat valenta de prezentator tv si sunt mandra ca am urmat 'Scoala Lazarov'"
, povesteste, pentru Cotidianul, Alina Sorescu.

"Valeriu Lazarov a fost pentru mine un profesor si un prieten, spune Irina Radu. Am invatat multe lucruri de la el si sunt convinsa ca ii placea postura de mentor. Putini oameni de televiziune au deschiderea sa-i invete pe altii. Valeriu este reprezentarea omului care, stiind cat de mult stie, nu se temea sa imparta cu altii. Avea mirosul succesului, simtea de la distanta cine poate avea succes ca prezentator, ca producator, ca actor, ca invitat.
Cred ca Valeriu a respirat prin televiziune si, de aceea, cand nu a mai putut simti pulsul emisiunilor live si lumina reflectoarelor, s-a retras acolo unde se termina marile spectacole ale vietii..."
, explica Irina Radu.

"Lazarov mi-a schimbat definitiv viata. Imi amintesc de-o vorba pe care o spunea mereu - 'la mine caroseria are probleme, motorul functioneaza perfect...'. Motorul Lazarov a schimbat televiziunea in Romania. Cea mai grea povara de pe pamant este cea a recunostintei", a spus Dan Negru, prezentatorul mai multor emisiuni produse de Valeriu Lazarov pentru Antena 1.

Ultimul drum


Astazi (12 august), trupul neinsufletit al producatorului de televiziune a fost inhumat la Madrid. "O slujba religioasa ortodoxa va avea loc la Bucuresti, la o data pe care o vom comunica ulterior. Multumim tuturor celor care ne sunt alaturi in aceste dureroase momente!", transmite familia Lazarov.

Odihneasca-se in pace!
12 August 2009
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod