Valeriu Lazarov a iesit, definitiv, din cadru

Si in plan personal a fost foarte ocupat


A fost casatorit de doua ori in Romania, dar nu a avut copii. Cea de-a treia sotie a fost Elsa Baeza, astazi in varsta de 62 de ani, cantareata si actrita. Mariajul lor, din care a rezultat un fiu - Valerio - a durat din 1970 pana in 1973. Actrita americana, Didi Sherman (64 de ani), este cea de-a patra sotie si, impreuna, au avut doi baieti. Adonella Azzonni, director de programe la Tele Cinco, este cea de-a cincea sotie, care i-a daruit doi copii: pe Andreea si Valentina. In 2001, dupa un divort spectaculos de Adonela, petrecut in 1996, Lazarov se casatoreste pentru prima data cu o femeie din Spania, Sonia Costa, designer tv.
Acest mariaj a doar cateva luni, pentru ca pe 7 iulie 2002, cei doi au divortat.

Ultima data s-a casatorit in 2004, iar aleasa a fost Augusta Dumitrascu. Relatia celor doi a inceput in 2002, cand tanara de 22 de ani a intrat in echipa lui Lazarov, ca prezentator. In 2003, Augusta a primit functia de director de dezvoltare internationala la "Prime Time World" si "Sagitarius Communications", firmele lui Valeriu Lazarov, si a plecat la Madrid.

In seara de Craciun al anului 2003, Augusta a primit inelul de logodna, iar nunta a avut loc anul urmator.
Pentru alesul ei, Augusta Dumitrascu, a renuntat la ortodoxism si s-a convertit la iudaism. "Augusta e cea mai importanta femeie din viata mea", afirma Lazarov inainte de nunta.

Vicii si capricii


Nu a fumat niciodata, cafeaua ii era dusman, iar de alcool ce sa mai spunem... "Nu am facut niciodata sport, dar imi salta inima si ma mandresc cand aud de moldoveanca mea, Nadia, de Nastase, tenismanul, si Hagi... ". Acesta era raspunsul lui atunci cand era intrebat daca ii place sportul. Era un mare colectionar de ceasuri.

"La capitolul manii, statea destul de bine.
Nu-i placea sa manance usturoi, statea mai bine de 2 ore in baie si obisnuia sa-si schimbe camerele de hotel rezervate, dupa mici criterii de decor. Ii placea Fernet Branca, la orice mancare utiliza in loc de sare, doar salsa de soia sau, in loc de piper, tabasco cu colturi de paine rumenite. Dormea doar cinci ore pe noapte... si acelea cumulate si amestecate cu sportul national spaniol numit 'siesta'"
, mai spune Alexandru Petrescu.

"Valeriu mi-a spus ca a sosit in Madrid cu o valiza de carton si trei perechi de ciorapi, dorindu-si sa-si cumpere o masina Fiat 600.
Cand lucra pentru Berlusconi, isi dorea un Mercedes ultimul tip si inca mai spera ca o sa-si cumpere acea broscuta italieneasca odata si odata... macar ca sa o tina in garaj, ca sa-i incununeze dorintele pe care nu si le-a putut indeplini niciodata"
, incheie acesta.
12 August 2009
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod