"Nou - Venita in oras". Nu totul inseamna succes!

"Fie ca lucreaza la o drama, fie la o comedie romantica, Renee se dedica intru totul.", spune Paul Brooks. "E o comedianta cu un talent innascut. Daca e vreun moment nostim, atunci, e pentru ca ea il face sa fie asa."

Cel care-i da replica actritei in "Nou - Venita in oras" este Harry Connick Jr. Pianist, vocalist si sef de trupa, Connick s-a remarcat in cinematografie dupa ce a fost rugat de regizorul filmul "Cand Harry o intalneste pe Sally" ("When Harry Met Sally") sa contribuie la realizarea lui. Atunci artistul a castigat si primul album de platina.


In "Nou - Venita in oras", Connick il interpreteaza pe Ted, seful sindicatului, un individ care este gata de orice cand vine vorba de angajatii din fabrica. Acesta este si motivul pentru care, la inceput, comunicare dintre el si Lucy este aproape imposibila.

Prietenia care s-a legat intre cei doi actori, Renee Zellwenger si Harry Connick Jr., si-a pus o amprenta evidenta asupra prestatiile lor. "Primul lucru care mi-a atras atentia la aceasta pelicula a fost Renee", spune actorul. "Sunt fanul ei de multa vreme si asteptam cu nerabdare ocazia de a lucra impreuna cu ea", completeaza acesta.

"Cea mai mare diferenta dintre personajele din film si viata reala e ca in viata reala, eu m-am inteles cu Renee din prima clipa.", remarca Connick Jr.
"Are o personalitate unica. E geniala. E atragatoare. Iar cand incep camerele sa mearga, maiestria ei e cat se poate de clara. Intelege perfect ce face ca o scena sa fie mai buna. Din fericire, impartasim acelasi tip de umor, asa ca ne-am distrat bine impreuna. O numesc cu mandrie una dintre prietenele mele apropiate acum."

"Harry e foarte generos si se pricepe foarte bine la ce face.", spune, pe de alta parte, Zellweger. "Si e foarte placut sa-l ai prin preajma, e foarte optimist si ajuta pe oricine din platou. Omul asta apare si-ti face ziua mai placuta. Daca e vreo chitara in platou, o ia si canta cate un cantec despre fiecare membru al echipei.".

Si asa cum era normal, am cerut si parerea specialistului vizavi de acesta pelicula.
Iata ce a declarat Stefan Dobroiu, redactor cinemagia.ro: "Un film pe care l-ai mai vazut de nenumarate ori, dar care reuseste sa fie o varianta plauzibila pentru o seara de sambata petrecuta in doi la cinema. Chiar daca scenariul cu fata bogata care ajunge la sat si aproape devine victima noului mediu nu aduce absolut nimic nou, satenii din New Ulm, Renee Zellweger si cateva faze absolut hilare salveaza spectatorii de la plictiseala, asa ca previzibilul filmului inceteaza sa mai fie suparator. Oricum, nu o vezi in fiecare zi pe Zelleger in salopeta si cu o rola de hartie igienica in mana, alergand prin zapada dupa un loc ferit unde sa faca pipi, operatiune pentru care are nevoie si de o pusca.
Din cauza bursucilor, desigur...".


Premiera peliculei va avea loc pe 30 ianuarie 2009.

27 Ianuarie 2009
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod