Alfa Romeo va lansa in 2011 coupe-ul sportiv Junior

Alfa Romeo se pregateste sa lanseze un coupe sportiv bazat pe actualul Mi.To. Noul model se va numi Junior si va debuta in 2011.

Desi criza economica i-a afectat serios pe cei de la Alfa Romeo, italienii nu renunta la lupta pentru clienti, promitand un nou model sportiv, bazat pe actualul Mi.To. Specialistii spun ca ar putea fi vorba de mult vehiculatul Junior, un coupe sportiv de clasa mica, asteptat sa isi faca aparitia pe piata europeana in 2011.

Pana la lansarea viitorului Junior, fanii Alfa vor mai fi tratati cu premiere importante: in cadrul Salonului de la Geneva va debuta noul Mi.To GTA - versiunea sportiva a simpaticului Mi.To - iar in toamna isi va face loc in standurile italienilor si noua generatie a hatchback-ului 149. Aceasta din urma va fi dezvoltat pe o platforma complet noua si va fi disponibila doar in varianta de caroserie cu cinci usi.

 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • anapavel pe 31 Mar 2009, 10:20
    foarte tare

    misto masina asta ...super,mi-as dori si eu una

    0
    0

  • alinabrusture pe 15 Feb 2009, 23:41
    care este cauza aparitiei albinismului?

    Albinismul stiu ca este o afectiune foarte rara care se caracterizeaza printr-o depigmentere totala pielii,parului,perilor.; datorita lipsei melaninei .Mai rar aceasta depigmentare este totala.Dar care e cauza aparitiei acesteia?este vorba de consangvinizare sau este un mit?

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod