"Nou - Venita in oras". Nu totul inseamna succes!

Bani, cariera, masini, genti si pantofi de firma. Cam acestea sunt repere dupa care se ghideaza ambitioasa Lucy Hill, interpretat de Renee Zellwenger.
Bani, cariera, masini, genti si pantofi de firma. Cam acestea sunt repere dupa care se ghideaza ambitioasa Lucy Hill, interpretat de Renee Zellwenger. Ea locuieste in Miami si ocupa un post de conducere intr-o firma importanta din America. Dorinta ei cea mai mare este sa-si cladeasca o cariera solida, asta fara sa tina seama, uneori, de cei din jur. Mergand pe acest principiu, accepta fara ezitare o oportunitatea care sigur o va propulsa. Ea trebuie sa se ocupe de refacerea unei fabrici dintr-o zona de tara, total diferita de Miami-ul ei iubit.

"Lucy e o angajata tenace, hotarata, increzatoare si realizata intr-o companie americana.", spune Renee Zellweger despre personajul ei.
"Locuieste in Miami si este transferata pentru a face mici reparatii la o fabrica pe care o detine compania ei in Minnesota. Se simte ca un peste pe uscat si nu se asteapta sa fie atrasa de farmecul locului sau sa se ataseze de cineva din oras. Credea ca o sa se duca si o sa plece fara sa-i fie afectata cumva lipsa de umanitate."

La inceput viata de acolo si... temperatura ii dau mari batai de cap frumoasei Lucy Hill, insa usor, usor va descoperi care sunt adevaratele valori dupa care trebuie sa se ghideze. Mai mult decat atat, in acest loc aparent uitat de lume, Lucy isi va gasi jumatatea. Incredibil, nu!

"M-am gandit ca scenariul e o comedie romantica revigoranta plasata intr-o comunitate cu multe valori si traditii.", spune producatorul peliculei Paul Brooks.
Si are perfecta dreptate. Daca unii dintre noi am uitat cumva cat de importanta este societatea, mai ales intr-o comunitate mica de oameni, am uitat ca spiritul sarbatorilor trebuie sa fie intotdeauna prezent, am uitat ca nu ne putem construi fericirea pe necazul celui de langa noi, atunci ar trebui, cu siguranta, sa vedem aceasta pelicula.

"Nou - Venita in oras" este productia care te face sa plangi si sa razi in acelasi timp, si, mai important decat atat, "te trage de urechi" daca ai uitat care sunt valorile cu adevarat importante. Unde ar fi putut fi plasata, mai bine, o asemenea actiune decat intr-o zona rurala, ai carei locuitori dau importanta majora acestor aspecte.

Renee Zellwenger a dovedit inca o data, daca mai era nevoie, care merita pe deplin premiul Oscar pe care l-a primit in 2003 pentru prestatia din "Cold Mountain" ("Cea mai buna actrita intr-un rol secundar").
"Lucram la "Leatherheads" - "Jocuri murdare" - in Carolinas", spune ea, "si am terminat devreme intr-o zi, iar eu m-am dus sa vad "Music and Lyrics" - "Muzica si versurile" - pentru ca il ador pe Hugh Grant. Mi-a placut foarte mult si mi-a amintit cat de importante sunt comediile romantice in cultura noastra pop. Ne fac sa radem si ne ajuta sa ne detasam de viata reala. Am citit scenariul de la New In Town/ Nou-Venita In Oras la putin timp dupa aceea si am fost transportata in cu totul alt loc, si m-am gandit: Asta e!"

Si de aceasta data, actrita de dat dovada de profesionalism, preferand sa-si faca singura cascadoriile si, mai mult decat atat, a dovedit un simt al umorului fara margini.
"Partea frumoasa e sa faci haz pe seama ta in zapada, sa fii creativ si ridicol. Nu ai cum sa ratezi distractia daca faci asa. In niciun caz! Am ras pana n-am mai putut uitandu-ma cat eram de ridicola. E cu atat mai nostim cu cat Lucy e hotarata sa fie perfecta mereu."

27 Ianuarie 2009
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod