Corneliu Vadim Tudor şi femeile din viaţa lui

Spre deosebire de alte ieşiri publice ale politicianului, aseară Vadim Tudor a oferit o surpriză de proporţii telespectatorilor când a apărut la emisiunea lui Mădălin Ionescu.
Spre deosebire de alte ieşiri publice ale politicianului, aseară Vadim Tudor a oferit o surpriză de proporţii telespectatorilor când a apărut la emisiunea lui Mădălin Ionescu. El a discutat degajat, pentru prima dată, despre femeile din viaţa lui. Declară că s-a iubit cu peste 1000 de femei, dar că după ce s-a căsătorit s-a potolit: "După ce m-am căsătorit şi viaţa mi-a oferit doi îngeri, m-am potolit.
Familia mea nu merita sa-i fac una ca asta."


Mai mult decât atât, tribunul şi-a creat odată cu trecerea anilor o părere clară despre femei: "Nu merită nicio femeie să mă dezbrac în faţa ei!". Politicianul este acum preocupat exclusiv de creşterea celor două fiice ale lui, Eugenia şi Lidia, de politică şi de cărţile pe care le scrie.

Întrebat dacă a ţinut un jurnal în care să-şi treacă toate cuceririle, politicianul a răspuns că nu: "Nu, nu aveam timp să scriu tot ce făceam.
De la o mie am pierdut şirur femeilor pe care le-am iubit. În orice caz am avut mai multe decât Don Juan şi decât Casanova"
, declară în continuare Vadim Tudor.

La finalul interviului, politicianul a recunoscut că peste câţiva ani îşi va scrie memoriile, în care va vorbi şi despre aventurile amoroase din viaţa lui, insă într-un mod elegant. "S-ar putea la bătrâneţe să scriu nişte memorii, de genul acesta, dar nu ceva licenţioase şi nu scabroase.".
20 Octombrie 2010
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod