Michael Douglas se apropie de moarte?

După ce în luna august a fost anunţat că suferă de cancer la laringe, Michael Douglas a început tratamentul împotriva groaznicei maladii. Efectele chimioterapiei şi radioterapiei au început să se vadă pe chipul artistului, iar acest lucru este demonstrat de cele mai recente poze care-l surprind pe actor în momentul în care ieşea din casa sa din New York.

"Toţi speră să fie vorba de cancer în stadiul I. Toţi sunt îngrijoraţi să nu se răspândească. Speranţele sunt mari. Aş spune că acum sunt de 80% şi, cu tratamente, se îmbunătăţesc"
, declara actorul în primele zile de la aflare veştii.

Câteva zile mai târziu, medicul Eric Braverman, oncolog la New York, susţinea că Douglas are 20% şanse de supravieţuire.

Cum arăta în tinereţe şi cum arată acum, când are cancer... De la Basic Instinct până astăzi.
20 Octombrie 2010
 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • dana pe 21 Oct 2010, 11:20
    Dureros..

    Din cauza aceleiasi boli l-am pierdut pe tatal meu....dupa o suferinta de 6 luni...din pacate nu exista leac pt ea,oricati bani ai avea!

    0
    0

  • Theo pe 20 Oct 2010, 21:56
    Atata suferinta.....

    Doamne te rog ajuta-l, la varsta lui a murit tatal meu..Imi este foarte mila de el si cei apropiati lui, stiu cat e de greu.

    0
    0

  • MANUELA.G.I. pe 20 Oct 2010, 15:09
    CE E VIATA?

    ...M-AM INGROZIT PRIVIND ACEASTA FOTO!AM RAMAS BLOCATA..!CUM TE REDUCE DIAVOLUL ASTA DE BOALA DEOCAMDATA INCURABILA..ASTA E VIATA...TRAIESTE-TI FIECARE ZI CA SI CUM AR FI ULTIMA!

    0
    0

  • Elena pe 20 Oct 2010, 10:34
    trist

    Din experienta in familie, cancerul la laringe, persoana a decedat in 3 luni.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod