Brigitte Sfăt, liberă să-l iubească pe Ilie Năstase

Cei doi au apărut aseară în prima ediţie a emisiunii "Drept la tinţă" pe care Mădălin Ionescu o moderează la Kanal D.
Cei doi au apărut aseară în prima ediţie a emisiunii "Drept la tinţă" pe care Mădălin Ionescu o moderează la Kanal D. Brigitte Sfăt şi Ilie Năstase au vorbit despre divorţul care s-a încheiat ieri, despre o eventuală căsătorie, dar şi despre relaţia pe care o au în acest moment.

Despre divorţ


Ieri a fost ultima înfăţişare în divorţul pe care Brigitte i l-a intentat soţului ei, Ovidiu Torj, în urma căreia fostul model este în sfârşit liberă să-şi trăiască povestea de dragoste cu fostul tenismen. Tot ieri s-a soluţionat şi problema legată de fiica celor doi, Sara, care rămâne în custodia mamei, Torj urmând să plătească o pensie alimentară de un sfert din venitul minim pe economie.


Confundat cu Adrian Năstase...


Cei doi s-au cunoscut prin intermediul lui Mădălin Ionescu şi al Cristinei Şişcanu. Ilie Năstase a remarcat-o la televizor şi şi-a dorit să o cunoască. La început au vorbit numai la telefon şi, spre surprinderea tenismenului, Brigitte l-a confundat la început cu... Adrian Năstase. "Eu l-a început nu ştiam despre cine este vorba, am crezut că este Adrian Năstase.", a declarat iubita lui Năstase.

În continuare, fostul model a vorbit despre suportul pe care i l-a acordat Ilie Năstase în toată această perioadă.
"Ilie Năstase m-a susţinut foarte mult în perioadele deficile din viaţa mea şi asta am apreciat foarte mult. Este o persoană foarte bună şi, la început, mi-a fost frică să nu fiu deziluzionată".

Se vor căsătorii?


Acum, că amândoi sunt liberi, întrebarea firească este "Dacă se vor căsători?". Răspunsul a venit la fel de firesc, din partea lor: "Deocamdată nu ne-am gândit la asta". Acum că s-au liniştit apele, cei doi vor să-şi trăiască povestea de dragoste şi nu au niciun plan în acest sens.
"Eu nu ştiu ce o să se întâmple în doua zile. Am avut o perioadă în viaţă când îmi făceam foarte multe planuri, care din păcate nu s-au materializat sau s-au materializat foarte prost. Acum sunt omul care nu mai vrea să se gândească la ziua de mâini în ceea ce priveşte persoana mea şi relaţia pe care o am şi trăiesc momentul, pentru că tot timpul trăim prezentul.", povestea Brigitte aseară.
20 Octombrie 2010
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod