Dragostea, mai presus de tot: Prinţesa Ayako a Japoniei va părăsi familia regală pentru a se căsători cu iubitul ei

Prinţesa Ayako (în stânga) se va căsători cu un bărbat care nu este de viţă nobilă


Ayako este a doua prima prinţesă care va părăsi familia regală japoneză. În mai 2017, prinţesa Mako, a doua sa verişoară şi cel mai mare copil al împăratului Japoniei, a anunţat că se va căsători în luna noiembrie cu Kei Komoro. Cuplul a amânat căsătoria pentru anul 2020, considerând că nu au suficient timp pentru a organiza nunta, relatează Daily Mail.

Ayako nu este direct descendentă a împăratului Akihito, care plănuieşte să abdice în 2019, prin urmare nu beneficiază de aceeaşi atenţie ca prinţesa Mako.

Logodna ei va ridica întrebări cu privire la viitorul moştenitorilor celei mai vechi case imperiale.

În ciuda dezbaterii privind permiterea femeilor să acceadă la tron, naşterea prinţului Hisahito în 2006, primul băiat născut în familia imperială născut în 40 de ani, a pus capăt acestei dezbateri, notează News.ro.  

Întrucât prinţesele Mako şi Ayako se căsătoresc amândouă cu oameni obişnuiţi, numărul membrilor familiei imperiale va scădea la 17, ceea ce va spori responsabilităţile celor rămaşi.



Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
27 Iunie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod