Dragostea, mai presus de tot: Prinţesa Ayako a Japoniei va părăsi familia regală pentru a se căsători cu iubitul ei

Prinţesa Ayako a Japoniei se căsătoreşte cu un angajat al unei companii navale şi renunţă la statutul ei regal.

Prinţesa Ayako devine a doua membră a familiei imperiale a Japoniei care anunţă că se va căsători cu un bărbat care nu este de viţă nobilă. Din această cauză, ea va trebui să la statutul său regal.

Ayako este a treia şi cea mai tânără fiică a răposatului Prinţ Takamodo, văr al împăratului Akihito. Ea se va căsători cu Kei Moriya, în vârstă de 32 de ani, angajat al companiei de transport naval NYK Line.

Cei doi s-au cunoscut în urmă cu un an şi se vor logodi pe 12 august, iar nunta va avea loc pe 29 octombrie, la Tokyo.

Prinţesa Ayako, care are o diplomă de master în asistenţă socială, i-a fost prezentată lui Moriya de mama sa, prinţesa Takamodo, în decembrie trecut.

Prinţesa Takamodo i-a cunoscut pe părinţii lui Kei la un ONG local unde lucra şi a prezentat-o pe fiica ei în speranţa că va fi inspirată de activităţile dedicate bunăstării globale. Perechea a descoperit însă că aveau mai multe în comun decât acest domeniu cum ar fi schiatul, cărţile şi călătoriile.

Potrivit legii imperiale japoneze, prinţesa va trebui să renunţe la rangul său odată ce va schimba jurămintele cu Moriya.
Ea va primi o rentă de aproape un milion de dolari, relatează CNN.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
27 Iunie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod