Un tată și fiica lui au făcut o poză în același loc, timp de 40 de ani: Schimbările prin care au trecut

Prima imagine au făcut-o împreună în 1980 și nu și-ar fi imaginat că va deveni o tradiție care va străbate patru decenii. De atunci, lucrurile s-au schimbat mult.

Copiii cresc repede, foarte repede, prea repede! Când ai un copil, e greu să-ți dai seama cât de mult se schimbă pentru că ești tot timpul lângă el. Realizezi cât de repede a trecut timpul când, dintr-o dată, te trezești că termină școala și intră la liceu. Apoi urmează "circuitul" clasic pe care îl parcurg cam toți - iau permisul auto, intră la facultate, termină studiile, muncesc și își întemeiază o familie, devin părinți la rândul lor. Fotografiile și înregistrările video sunt singurul mod în care poți păstra o parte din copilăria și din adolescența lor.

Asta a făcut și Hua Yunqing, un tată din China.

În fiecare an, el s-a pozat cu fiica lui, Hua Hua, în același loc. Prima imagine au făcut-o împreună în 1980, pe malul lacului Zhenjiang, din provincia estică Jiangsu, și timp de 40 de ani au repetat acest gest care a devenit tradiție.

Yunqing avea 27 de ani la data primei fotografii, iar fiica lui avea doar un an. La început, nu s-a gândit să repete imaginea, dar ideea i-a venit când a văzut poza făcută. "Mi-a plăcut atât de mult, încât am repetat-o anul următor", a explicat el.
"După asta, a devenit un fel de tradiție de familie și am făcut-o în fiecare an. Singura pauză a fost în 1998, când fiica mea era în străinătate și nu a putut veni cu familia în vacanță"
, a povestit Yunqing.

Citește și: Cuplul care a ajutat un om al străzii să-și regăsească familia după 20 de ani


Lucrurile s-au schimbat mult de-a lungul anilor. Fiica lui a crescut și a devenit o femeie frumoasă, are familia ei, iar Yunqing a devenit bunic. Prima fiică a lui Hua Hua s-a născut în 2008, iar a doua a venit pe lume în 2012.

"Când am început, nu mi-am imaginat niciodată cî voi face asta și la 60 de ani, iar fiica mea nu mai e singură, este mama a doi copii"
, a spus bărbatul, emoționat, adăugând că a fost plăcut surprins de reacțiile pozitive pe care le-a stârnit pe internet povestea lui.


Foto: Bored Panda

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod