5 lucruri simple pe care le apreciem mai mult în urma pandemiei COVID-19

Chiar dacă anul acesta ne-a adus mult disconfort și o incertitudine provocatoare de anxietate, lecțiile învățate în pandemie sunt extrem de importante pentru evoluția noastră.
Unii spun ca ar vrea ca 2020 sa se anuleze, sa dispara sau sa inceapa din nou. Altii spun ca este un rau necesar, din care avem doar de invatat. Probabil ca adevarul este undeva la mijloc.

In orice caz, pandemia COVID-19 chiar ne-a oferit cateva lectii esentiale, chiar daca a facut-o intr-un mod neasteptat si neplacut. Desi noul Coronavirus nu a disparut inca, iar pandemia continua, perioada de autoizolare si carantina au venit la pachet cu invataturi pretioase.

Iata 5 lucruri pe care pandemia COVID-19 ne-a facut sa le apreciem mai mult, zi de zi!

1.
Prezenta celor dragi


Cu siguranta, prezenta fizica a familiei si a prietenilor nu a fost niciodata mai apreciata decat acum. Unii dintre noi au petrecut luni intregi departe de parinti, frati sau chiar parteneri, din cauza restrictiilor din primele luni ale anului.

De aceea, in prezent, chiar si o banala duminica petrecuta la masa alaturi de persoanele iubite inseamna mai mult decat niciodata. Ca sa nu mai vorbim de imbratisari, pupici si strangeri de mana! Citeste continuarea pe andreearaicu.ro 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod