Clanul Kardashian are concurenţă: Un reality show cu pisici domină audienţele!

Clanul Kardashian începe să aibă concurenţă puternică. „The Kattarshians“ vin tare din urmă în topul audienţelor.
Da, există o emisiune de televiziune intitulată chiar aşa, “Keeping Up With The Kattarshians”, după numele reality show-ului american. Este cel mai nou program TV din Islanda şi are un succes nebun. Cele patru protagoniste, pisicile Guðni, Stub, Bríet şi Ronja, trăiesc împreună într-o căsuţă care imită o locuinţă umană.
 
Cele patru starlete de televiziune au fost găsite pe străzile din capitala Reykjavik şi fiecare are o personalitate diferită - Guðni e foarte sociabilă şi pusă pe şoti, Stub este curajoasă şi e liderul grupului, Bríet e mereu optimistă şi bine dispusă, iar Ronja este o fire bătăioasă şi e cea mai simpatică membră a echipei, relatează site-ul cheezburger.com.
 
 
În fiecare episod, animăluţele simpatice pot fi urmărite cum se joacă, dorm sau mănâncă, iar audienţele au crescut constant.

Emisiunea produsă de site-ul de ştiri Nútíminn în colaborare cu centrul de adăpost pentru pisici Kattavinafélagið îşi propune să-i determine pe islandezi să aibă mai mare grijă de pisici şi să le găsească stăpâni felinelor recuperate de pe străzi. 

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
18 August 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod