Poşetele pictate, un hobby care poate să devină o modă

O tânără a găsit un mod creativ de a-şi refolosi poşetele uzate de care nu se îndura să se despartă: le pictează cu chipuri celebre şi le dă o nouă faţă.

Totul a început când o tânără tot discuta cu prietenele ei despre ce ar putea face cu poşetele care aveau pete şi alte defecte mici, dar suficiente cât să o facă să nu le mai folosească. Pe de altă parte, nici nu se îndura să le arunce, pentru că erau aproape noi şi aveau doar nişte mici probleme. Aşa i-a venit ideea de a le reînnoi, dându-le o altă faţă - ea le pictează şi le transformă în accesorii la modă.

Toată treaba a început în urmă cu o săptămână, iar până acum ea a pictat patru poşete, pe care se remarcă chipuri celebre, precum Marylin Monroe, Audrey Hepburn şi Lady Gaga.

Tânăra asiatică şi-a prezentat lucrările pe Instagram, unde postează cu numele de user CyreneQ.

Ea nu a explicat ce materiale foloseşte şi dacă acestea sunt rezistente la apă şi la alţi factori (probabil face parte din secretul "profesional"), dar poşetele arată, într-adevăr, foarte bine. Deocamdată, ea se gândeşte să-şi continue acest hobby, pictându-şi toate poşetele şi pe cele ale prietenelor.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod