Lecţia memorabilă primită de un elev care îşi lua profesorul peste picior: Tatăl său l-a pus la punct!

Un adolescent care îi făcea zile fripte profesoarei de fizică a primit de la tatăl său o lecţie pe care o va ţine minte toată viaţa. La fel şi colegii lui.

Bradley Howard este "viteazul" care se distra la fiecare oră de fizică, vorbind într-una şi exasperându-şi profesoara. Disperat de e-mailurile şi de plângerile repetate ale profesoarei, tatăl adolescentului, un pastor respectat din statul american Texas, a decis că trebuie să facă neapărat ceva pentru a-l pune la punct. Aşa că a luat măsuri.

Într-o zi, tatăl, pe care îl cheamă tot Bradley, l-a chemat pe fiul său şi i-a dat un ultim avertisment. "I-am zis special că dacă mai primesc un singur telefon, vin la şcoală şi stau în bancă cu el, să văd ce face", a povestit omul pentru BuzzFeed.

Ei bine, ce credeţi că a urmat? S-a potolit Brad cel neastâmpărat când a auzit ce ameninţare îl paşte? Nici pomeneală! Elevul în vârstă de 17 ani a zis că-i o glumă şi şi-a văzut de ale lui.

Aşa că pastorul a primit un alt e-mail de la profesoara lui Brad şi n-a mai avut de ales - trebuia să-şi respecte promisiunea.

A doua zi dimineaţă, omul era gata să meargă la şcoală, după foarte mulţi ani. "Soţia m-a trezit şi mi-a spus: <<Brad, e timpul să pleci la şcoală. M-am gândit, oh, nu, ce-am făcut?>>", a povestit el.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
30 Octombrie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod