Imagini uimitoare: Un nou-născut încearcă să meargă după ce a venit pe lume

Imaginile incredibile cu un bebeluş care pare să facă primii paşi la doar câteva minute după ce a venit pe lume au provocat uimire în întreaga lume.

Videoclipul cu nou-născutul care face primii lui paşi imediat după naştere, fiind doar susţinut, a devenit viral pe Facebook. Copilul s-a născut în Brazilia, iar în imagini apare ţinut de moaşă. "Dumnezeule, fata merge. Vai de mine!", spune femeia. Moaşa explică faptul că încerca să-i facă o baie copilului, dar acesta tot încerca să se ridice şi să meargă.

Un bebeluş precoce începe să meargă abia în jurul vârstei de opt-nouă luni, iar majoritarea copiilor se încumetă să păşească fără ajutor abia în jurul vârstei de un an.



Nu se ştie cine sunt părinţii fetei şi nici în ce spital a fost născută, însă după uniforma asistentei pare să fie vorba despre spitalul Santa Cruz, aflat în statul Rio Grande do Sul.

Nou-născutul brazilian este posibil să fi avut ceea ce este numit un reflex primitiv, care se manifestă la naştere: chiar dacă nu îşi pot susţine greutatea corpului, dacă este ţinut, în momentul în care atinge cu picioarele o suprafaţă, vor încerca să pună un picior în faţa celuilalt.

Deşi bebeluşul din filmuleţ a provocat uimire, având peste 75 de milioane de vizualizări, peste 1,6 milioane de share-uri şi 339.000 de reacţii, există şi voci care se îndoiesc de veridicitatea imaginlilor, relatează cotidianul britanic The Independent, citat de Mediafax.

 

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod