Cea mai frumoasă polițistă din Germania e vedetă pe Instagram: Șefii i-au dat un ultimatum

Adrienne Kleszar e considerată cea mai sexy polițistă din Germania. Ea lucrează de mai multi ani în Poliție, dar este și model de fitness, iar asta i-a enervat pe superiorii ei.

Cu doi ani în urmă, era desemnată cea mai sexy polițistă din Germania, iar de atunci a urmat în paralel o carieră de fitness model și a devenit influencer pe Instagram, unde a ajuns la 557.000 de admiratori care o laudă pentru silueta ei incredibilă și pentru pozele în care apare în bikini.

Anul acesta, ea și-a luat un concediu fără plată de șase luni și ar trebui să se întoarcă în secția de poliție pe 1 ianuarie 2019. Adrienne a petrecut acest timp întărind legătura cu admiratorii ei, călătorind prin lume și postând instantanee cu care poate face invidioase multe modele mai tinere și mai cunoscute.

A stat șase luni fără salariu, trăind din ce a reușit să pună deoparte și din veniturile obținute din fitness și promovare, doar pentru a-și putea continua activitatea de influencer fără să fie nevoită să-și dea demisia din poliție. "Nu voi primi nicio compensație de la guvernul landului Saxonia, am trăit din economii și din activitățile mele de pe rețelele de socializare", a explicat ea într-o înregistrare video postată în iulie.

Adrienne colaborează cu firme de haine și producători de suplimente nutritive și acum câștigă binișor din modeling.

Dar "viața dublă" a frumoasei polițiste în vârstă de 34 de ani nu putea dura prea mult.

Fotografiile sale din ce în ce mai îndrăznețe și faima pe care a dobândit-o au început să-o deranjeze pe superiorii săi. Știind că ea urmează să se întoarcă la lucru, au convocat-o săptămâna aceasta la secție și i-au pus în vedere că fie revine la programul normal de lucru în ianuarie, fie își dă demisia.

Landul saxon se confruntă cu o lipsă de agenți de poliție și va scoate la concurs 1.000 de posturi, relatează presa germană citată de Daily Mail.

Adrienne a spus pentru cotidianul Bild că i-ar plăcea să fie și polițistă, dar să continue și activitatea de pe rețelele de socializare, dar, din păcate, nu poți să ai tot ce-ți dorești în viață.

Ea mai are la dispoziție doar acest weekend pentru a decide dacă va continua să fie polițistă sau dacă va fi model de fitness pe rețelele de socializare; ultimatumul pe care i l-au dat șefii expiră luni.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod