Un weekend plin de distracţie

Mergem la cros, la spectacole, la Bucharest Food Festival... avem destule oferte. Tu ce alegi? Iată recomandarile Eva.ro pentru weekendul 25-26 septembrie:
Mergem la cros, la spectacole, la Bucharest Food Festival... avem destule oferte. Tu ce alegi? Iată recomandarile Eva.ro pentru weekendul 25-26 septembrie:

Sambată, 25 septembrie


"The Heartbeat of Cinema"
Parcul Naţional
Ora: 20.30

Un spectacol special prezentat de Asociaţia Culturală TEOCTA.

Concertul este susţinut de European Royal Orchestra, condusă de Gottfried Rabl, dirijor al Orchestrei Radio din Viena. Invitat special:. Maestru al naiului Gheorghe Zamfir.

Publicul prezent la  acest spectacol va avea ocazia să asculte, într-o interpretare remarcabilă, coloane sonore din filme celebre ca (Superman, Pe aripile vântului, Silverado, Titanic, James Bond, Star Trek, Hook, Spiderman, etc.), proiectii video din filmele amintite, lasere şi jocuri de lumini  pe un fond musical interpretat în direct.

Bilete prin reteaua Eventim: magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas şi online pe www.eventim.ro, www.biletoo.ro şi www.bilete.ro. 


Bucharest Food Festival
Parcul Tineretului

12.00-13.00 Competiţia de gătit Copiii în bucătărie Good Food, invitat Antonio Passarelli.
13.05 -13.25 Prezentare vin Enira- lângă scenă;
13.30-14.15 Demo Horia Vârlan - "Balotina de Sea Bass şi Pancetta servită pe Ratatouille" şi "Salată fină cu Pomodori secchi şi Pecorino";
14.30-15.30 Demo Studio Moderna
15.45-16.30 Demo reţeta fructe de mare Don Mariano;
16.45-17.45 Demo Barilla;
18.00-19.00 Demo Studio Moderna


Competiţie canină organizată de Primaria Sectorului 2
Parcul Tei
Ora - 10:30

Echipa Câini pentru Oameni a fundaţiei VIER PFOTEN participă la cea de-a şasea ediţie a competiţiei canine a€œFrumusetea prietenului meu patruped”.
La invitaţia Primăriei sectorului 2, foştii câini fără stăpân ai diviziei Dogs for People vor face o demonstraţie canină de excepţie. Prin această, participanţii vor putea vedea o latură mai puţin cunoscută a câinilor fără stăpân, şi anume abilităţile acestora de a fi nu numai companioni de încredere dar şi o atracţie pentru public, dar mai ales pentru cei mici. 
 
Echipa canină Câini pentru Oameni este compusă din patru câini special antrenaţi pentru astfel de evenimente şi nu numai: câinii acestui proiect pot interveni în caz de calamităţi naturale cum ar fi cutremurele şi avalanşele, salvând oameni de sub dărâmături sau metri cubi de zăpadă. Ba mai mult, câinii Creţu, Şpriţ, Gigica şi Tucă sunt şi câini de terapie, ajutând copii cu diverse dizabilităţi psihice (sindrom Down, autism) să se refacă sau să-şi îmbunătăţească vizibil starea de sănătate.
Câini pentru Oameni este primul proiect de terapie asistată de câini din România.  
 
Demonstraţia de dresaj de sâmbătă punctează şi lansarea proiectului VIER PFOTEN de strerilizare a câinilor fără stăpân din Bucureşti, acţiune începută împreună cu Primăria Generală a Capitalei. Întrucât câinii fără stăpân sunt ai comunităţii, ei devin responsabilitatea noastră a tuturor şi de aceea este recomandabil să ne implicăm în rezolvarea situaţiei lor. Pentru a susţine acest punct de vedere, trainerii VIER PFOTEN vor demonstra că Şpriţ, Creţu, Gigica şi Tucă, foşti câini fără stăpân ce colindau pe străzi nu demult, au devenit acum mult mai mult decât câini obişnuiţi: ei sunt câini care salvează vieţi.
 
Pe lângă demonstraţia de dresaj, echipa Câini pentru Oameni va aduce în atenţia publicului care sunt beneficiile proiectului de sterilizare şi va distribui fluturaşi, abţibilduri şi alte obiecte promoţionale celor prezenţi la eveniment.



Concert Zeppelin & East Roots Band Live
Elephant Pub & Live Music
Ora: 21.00

Invitaţi special: Jhivago (Veritasaga) şi Moses (Funktastics).
 
Lineup-ul va fi completat de Koma şi Chesarion.
 
Zeppelin este o trupă aflată la întâlnirea dintre hip-hop, funk şi soul. Cei trei membri (Serafim, Ortega şi Koma) şi-au propus să „aduca Jimi Hendrix-ul în hip-hop”, după cum ne-a declarat Koma, membru şi purtător de cuvânt al trupei. Acest proiect muzical a debutat în anul 2007 cu piesă „Ca Nou” (ce a fost inclusă pe compilatia „Hades Records Preia Controlul 2”) şi are la activ un EP („Fara Parasute”, scos tot la Hades Records). Pentru concertul din Elephant Pub, cei trei au pregătit un show special, în cadrul căruia vor fi cântate în premieră piese de pe noul lor album, care este momentan în lucru. Lor şi se va alătura pe scenă şi Jhivago (Veritasaga) şi Moses (Funktastics).

Intrarea 10 lei
24 Septembrie 2010
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod