Autobuz transformat în apartament: A costat cât o casă, dar arată peste aşteptări

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
27 Iunie 2018
O femeie a muncit trei ani pentru a-şi vedea visul împlinit: ea a transformat un autobuz vechi într-un apartament care arată mai bine decât multe locuinţe obişnuite.

În loc să-şi caute o casă de vis, Jessie Lipskin a ales s-o facă singură. Căutând pe eBay, ea a fost atrasă de un autobuz vechi, un GMC din 1966, acelaşi model pe care Keanu Reeves l-a condus în filmul "Speed", şi a decis să-l cumpere. Următorii trei ani i-a petrecut transformând autobuzul într-o casă pe roţi, inspirată de dorinţa de a avea o locuinţă care să se potrivească cu stilul său de viaţă eco.

"Prima mea atracţie pentru un stil de viaţă alternativ a fost documentarul <<Garbage Warrior>>, în care Michael Reynolds, un eco-arhitect, concepea vehicule folosind materiale reciclate.

A rezonat complet cu mine.
Am început să citesc tot mai mult despre stilurile de viaţă autosustenabile. În cele din urmă, o casă pe roţi mi s-a părut soluţia perfectă: aşa pot să explorez uşor locuri noi (să găsesc un loc permanent în care să mă stabilesc, pe termen scurt, nu era o prioritate pentru mine) şi să duc un stil de viaţă vegan"
, a explicat Jessie Lipskin pentru Bored Panda.

Ea a mai spus că rulotele şi autorulotele nu o atrăgeau din punct de vedere estetic, aşa că a optat pentru conversia unui autobuz vintage, pe care îl putea înmatricula ca autovehicul de recreere.
Locuinţa mobilă pe care a creat-o are facilităţi moderne şi include un dormitor, chicinetă şi baie, toate integrate în spaţiul de tip vagon care aparent nu se preta pentru o locuinţă.
Ei bine, cu ceva imaginaţie şi ambiţie, Jessie a reuşit să-şi creeze tot confortul, cu dulap de haine, frigider şi cu duşul ce foloseşte apa de ploaie colectată.

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • ALAINDELON pe 27 Iun 2018, 23:03
    Casa autobuz

    Mai bine facea o casa pe stil vechi. Caramida, tavan de lemn, varuita pe pereti, soba intre camere cu olane in camere. Caramida izoleaza bine : vara pastreaza racoare, iarna pastreaza caldura. La fel si tavanul de lemn si - am uitat - podele de lemn. curat, fara lac. Varul alunga insectele si pastreaza aerul curat. Soba intre camere exclude intoxicatia cu OXID de carbon.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod