Adevăratul spirit al vikingilor: 35 de imagini superbe cu războinicii nordici

O fotografă pasionată, un loc rece din Idaho, Statele Unite, şi o mână de tineri dornici să arate ca nişte vikingi adevăraţi. Acestea sunt elementele-cheie ale unei şedinţe foto spectaculoase.
Carrie Hampton s-a născut în Hawaii, dar locuieşte în Idaho, Statele Unite. În 2015, ea a reunit un grup de tineri entuziaşti, care au înfruntat frigul pentru a readuce la viaţă unii dintre cei mai buni războinici din istorie - vikingii.

Cei 7 tineri, Jenny Meeker, Jordan Ganschow, James Nash, Laura Mason, Victorio Piva, RyAnn Lantz, Bryce Johnson, machiaţi, tunşi şi costumaţi în spiritul tradiţiei acestor luptători nordici, au făcut în Stanley, Idaho, o şedinţă foto inedită. Instantaneele surprind secvenţe din viaţa obişnuită a vikingilor - rugăciunea, jalea unei femei care află că i-a murit soţul în luptă, vikingii strânşi seara în jurul focului şi căpetenia care le vorbeşte.

Carrie şi-a dorit ca fotografiile sale să redea cât mai bine spiritul acestor războinici şi felul în care trăiau. Mai multe dintre lucrările ei pot fi admirate pe site-ul carriehampton.com.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod