Islanda, tărâm fermecat: Aceste imagini sunt reale!

Islanda este o destinaţie la mare trecere printre turiştii dornici să cunoască locuri fabuloase, ferite de agitaţia civilizaţiei.
Tinerii îndeosebi sunt atraşi de Islanda pentru că are locuri de o frumuseţe stranie, aparte, cum nu mai găseşti nicăieri, în care poţi călători zile în şir, iar costurile sunt relativ scăzute în comparaţie cu destinaţiile exotice aflate la mii de kilometri depărtare. E o ţară mică, dar foarte civilizată, cu oameni liniştiţi şi cu peisaje absolut fabuloase, care se agaţă de tine chiar şi din fotografiile celor care au fost acolo.

Piotr Meller, un pasionat de fotografie din Polonia, a avut şansa de a vizita Islanda şi s-a întors cu "tolba" plină de fotografii spectaculoase.
Are ceva experienţă în domeniul imaginii şi ştia cât de mult pot fi prelucrate imaginile, aşa că nu a plecat la drum cu un entuziasm nemărginit, convins că Islanda adevărată nu arată ca-n poze. Ei bine, nu s-a înşelat, dar într-un sens diferit de ceea ce se aştepta - Islanda e cu totul altfel în realitate, este un tărâm fermecat, în care orice loc arată ca-n poveşti.

Piotr a fost acolo în aprilie şi nu era sigur dacă va mai prinde fenomenul aurorei boreale, dar a avut noroc.
Vremea n-a fost mereu perfectă, dar a reuşit să facă fotografiile pe care le dorea.

După această călătorie, polonezul a povestit că Islanda i-a oferit tot ce i s-a promis când a citit despre această ţară. A avut parte de temperaturi de -5 grade Celsius, dar şi de 10 grade, de cer senin sau noros, de vânt, de ninsoare şi de toate felurile posibile de ploaie. Dar la sfârşit, Piotr spune cu convingere: Islanda e uimitoare! Iată dovezile, publicate pe site-ul său, petermeller.com.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod