20 de ținute spectaculoase pentru plajă. Află ce să porți

Vacanța de vară este o perioadă mult așteptată, la care visezi cu siguranță tot anul. Dar este și o ocazie excelentă de a purta ținute deosebite
După ce ai ales costumele de baie pe care le vei purta în vara aceasta, ai nevoie de piese vestimentare care să se potrivească cu ele și pe care să le porți până ajungi pe plajă sau în timp ce te plimbi.

Ținutele de vacanță trebuie să fie foarte practice, lejere și răcoroase. Trebuie să poți scăpa rapid de haine atunci când vrei să intri în apă, dar și să te îmbraci ușor, chiar peste un costum de baie încă umed, dacă vrei să pleci de pe plajă. Nu este o coincidență că s-au inventat piese vestimentare speciale, așa cum sunt tunicile sau chimonourile pentru plajă.
Iată câteva ținute pe care să le încerci pe plajă vara aceasta:

Cămașa boyfriend

Una dintre piesele vestimentare vedetă ale acestui an este cămașa boyfriend. Are o croială largă, de inspirație masculină, așa cum îi spune și numele. Tocmai pentru că este lejeră, adesea albă și din acest motiv mai răcoroasă, cămașa boyfriend este perfectă pentru ținutele tale de plajă. Poart-o direct peste costumul de baie sau asociată cu pantaloni scurți din denim.

Rochiile cu umerii goi

În tendințe încă de anul trecut, rochiile vaporoase cu umerii goi sunt ideale pentru ținutele de plajă. Îți va fi foarte simplu să o dai jos și să o îmbraci de fiecare dată când vii și pleci de la plajă.
Se potrivește cel mai bine cu sutienele și costumele de baie fără bretele.

Pantalonii scurți de blugi și topuri decupate

Dacă te mândrești cu forma ta fizică de invidiat, atunci ai nevoie de o ținută care să o pună foarte bine în valoare. Pantalonii scurți de blugi, în special cei cu margini franjurate, se potrivesc de minune cu topurile decupate, scurte până deasupra buricului. Îi poți purta chiar și cu bustiere sau cu sutienul costumului de baie.

Fusta maxi și top scurt tricotat

O combinație care te va ajuta să obții un look romantic, în stilul boho, perfectă pentru vacanța la malul mării. Alege o fusta lungă, dintr-un material vaporos și lejer.
Cele cu crăpături adânci sunt în tendințe vara aceasta. Optează pentru un top alb tricotat sau unul care imită dantela. 

Salopeta cu pantaloni scurți

O piesă vestimentară extrem de utilă în vacanțele la plajă este salopeta cu pantaloni scurți. Este foarte simplu de purtat și te scapă de grija asocierii corecte a unui top cu pantaloni scurți sau fustă. Cele cu imprimeuri florale masive se mențin în tendințe încă de anul trecut.

Chimono pentru plajă

Special conceput pentru costumul de baie, chimonoul pentru plajă este o investiție pe care chiar merită să o faci. Alege imprimeuri neutre, așa cum sunt dungile alb-negru, sau culori pastelate care îți permit să-l asociezi cu orice costum de baie vei purta. 
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod