Această femeie are 50 de ani şi arată ca la 20. Care e secretul ei?

O femeie din China face senzaţie pe internet după ce s-a aflat că are 50 de ani, deşi arată cu 30 de ani mai tânără. Secretul ei se bazează pe perseverenţă.
Cu pielea întinsă şi strălucitoare, fără riduri şi cu un corp bine lucrat, Ye Wen arată ca o tânără atrăgătoare, îngrijită şi plină de viaţă. Dar toată lumea face aceeaşi greşeală când o judecă după aparenţe: greu de crezut, dar ea are 50 de ani!

Femeia, care trăieşte în provincia chineză Henan, are un copil care e deja adult şi i se întâmplă frecvent să fie luată drept o tânără de 20 de ani.
Fotografiile cu silueta ei incredibilă au devenit virale pe internet, foarte multe persoane aflând cu uimire că ea are de fapt 50 de ani.

Felul în care arată se datorează perseverenţei sale ieşite din comun. De la 30 de ani, această femeie nu lasă să treacă nici măcar o zi fără să înoate, iar de trei ori pe săptămână merge la sală. În martie anul acesta, ea şi-a dus hobby-ul la un alt nivel, traversând înot strâmtoarea Malacca, iar următoarea provocare pe care o vizează este să înoate în râul Han, din Coreea de Sud, relatează publicaţia chineză People's Daily Online, citată de tabloidul britanic Daily Mail.

Ye se antrenează zilnic la piscina din oraş şi îşi menţine corpul tonifiat la sală, unde trage din greu câte două ore la fiecare şedinţă. Cea mai mare ambiţie a sa este să poarte bikini fără să se facă de râs şi la 80 de ani, scrie ziarul chinez. Şi se poate spune că până acum a luat o opţiune serioasă pentru îndeplinirea acestui obiectiv.


Foto: Daily Mail
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod