17 femei frumoase care cucereau lumea acum 100 de ani: Alte timpuri, alte chipuri!

Cu mult timp în urmă, pe vremea când oamenii se bucurau de magia fotografiei alb-negru și filmul era doar o înlănțuire de imagini fără sunet, oamenii erau altfel. Întreaga lume era cu totul altfel, luptând la propriu pentru dezvoltare, pentru a cunoaște mai mult și pentru a evolua. Poate că era o lume mai săracă, mai înceată și mai grea decât cea de care avem parte azi, dar în mod sigur oamenii aveau mai mult timp atunci și mai multă răbdare cu ei înșiși și cu ceilalți.

Dacă dăm înapoi timpul cu 100 de ani, vom vedea că și standardele de frumusețe erau mult diferite de cele din zilele noastre, ceea ce e firesc.
Frumusețea feminină era complet diferită de ceea ce înțelegem și acceptăm astăzi. Fără operații estetice și fără avantajele tehnologiei imaginii de acum, femeile se bazau atunci foarte mult pe frumusețea naturală, îndeosebi pe forța fermecătoare a ochilor, dar și pe eleganța vestimentației, dar își puneau foarte puțin în valoare atuurile corpului. Astăzi, așa ceva e de neconceput, la fel de bine cum expunerea la maximum a pielii și a nurilor ar fi fost șocante în urmă cu un secol și mai bine.


Femeile erau altfel, bărbații erau altfel și lumea se descurca în acele tipare pe care și le-a construit și modificat în ritmul ei, de-a lungul veacurilor. Și atunci, frumusețea era, însă, la mare preț și știa să se facă remarcată, cu mijloacele modeste de la acea vreme. Bright Side ne prezintă câteva femei care odinioară au subjugat lumea cu frumusețea lor. Chiar și acum, după atâta timp, poveștile acestor chipuri sunt fascinante.
1 din 17

Maude Fealy

O actriță din epoca filmului mut care a trăit până la apariția filmului cu sunet.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod