Amber şi Yasmin Le Bon

10 imagini în care nu-ţi dai seama cine-i mama şi cine-i fiica

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
Unele mame reuşesc să arate la fel de bine ca fiicele lor, iar când pozează împreună nu se observă diferenţa de vârstă dintre ele.

De cele mai multe ori, e vorba de moştenirea genetică, alteori, stilul de viaţă contează enorm. Orice ar face aceste femei, este clar că funcţionează - frumuseţea lor nu s-a şters odată cu trecerea anilor, nici măcar când fiicele lor au crescut şi le seamănă ca o picătură de apă. Şi nu poate exista un compliment mai bun pentru o femeie decât să fie confundată cu fiica ei!

Bright Side prezintă 10 imagini impresionante în care diferenţa de vârstă dintre mamă şi fiica sa nu se observă. Deşi au aproape de două ori vârsta fiicelor lor, aceste femei arată incredibil de tinere!

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Adrian pe 4 Iun 2018, 11:48
    ”... nu-ţi dai seama cine-i mama şi cine-i fiica”

    Daniel, știi cum arată Demi Moore, zici că are pe puțin 70 de ani și tu o prezinți cu puțin trecută peste 30?! Celelalte nu le cunosc, dar timpul spune altceva. Tu prezinți mamele după fotoshop și odraselele în realitate?!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod