Cine este adevărata mamă a copilului din imagine?

Test de personalitate. Cine este adevărata mamă a copilului din imagine?

Când vine vorba de personalitatea ta, poate fi dificil să judeci sau să descrii anumite caracteristici aşa cum o fac ceilalţi.
Există un motiv pentru fiecare decizie pe care o iei, dar acest motiv poate să nu fie pe placul altora. Există atât de multe personalităţi încât e imposibil ca acestea să nu se ciocnească şi să nu provoace conflicte. Aceste conflicte pot fi verbale sau fizice şi, în multe cazuri, ele nu sunt rezolvate niciodată. Acest test de personalitate îţi poate dezvălui lucruri pe care probabil nu le-ai observat până acum la tine şi va împărţi oamenii în două categorii care posedă caracteristici unice.

Priveşte imaginea de mai jos. E un copil în mijloc şi două femei în stânga şi în dreapta lui.
Ghiceşte care este mama lui!

Femeia din stânga lui


Pe baza cercetărilor, majoritatea oamenilor aleg femeia din stânga. Motivul este că este mai în vârstă şi mai matură. Oamenii cred că o mamă trebuie să fie întotdeauna mai în vârstă. Din păcate, femeia din stânga nu e mama lui, dar prin alegerea ei, poţi descoperi multe despre personalitatea ta. Alegerea acestei femei arată că ai o latură creativă. Acorzi atenţie detaliilor, cum ar fi părul femeii. Vrei ca lucrurile să fie în felul tău şi preferi libertatea creativă decât şabloanele. Sunt şanse mari să fii atrasă de muzică sau pictură.
Aceste activităţi te fac să te simţi viu pentru că îţi permite să îţi exprimi creativitatea. O altă caracteristică este abilitatea de a socializa oriunde. Pentru că ai o minte atât de creativă, ai încredere să vorbeşti cu oricine. Eşti mereu în centrul atenţiei, nu pentru că îţi place asta, ci pentru că oamenii te admiră şi te ascultă când vorbeşti. Dar lucrul de care te bucuri cel mai mult este timpul petrecut cu tine. Asta îţi oferă posibilitatea de a reflecta asupra vieţii tale. O altă trăsătură pe care o ai este aceea că oferi sfaturi deosebite. Timpul petrecut de unul singur îţi oferă ocazia de a reflecta, să îţi oferi propriul sfat, după care să îl transmiţi şi altora.
Eşti empatic cu cei care trec prin vremuri grele şi mereu îi vei asculta şi încerca să îi ajuţi. Acesta este unul dintre motivele pentru care ai un cerc social atât de mare. Te conectezi cu oamenii la un nivel emoţional înalt care îi apropie de tine.

Femeia din dreapta lui


Dacă ai ales femeie din dreapta, atunci ai ales varianta corectă. Ea este mama reală a copilului. Cercetările indică faptul că atunci când copiii se joacă sau fac o activitate, ei vor sta cu faţa spre mama lor dacă aceasta e prezentă. Motivul pentru care fac acest lcuru este că vor aprobarea ei. Făcând această alegere arată din nou că acorzi atenţie detaliilor.
Asta înseamnă că emisfera stângă a creierului funcţionează constant. Emisfera stângă a creierului posedă calităţi precum raţionamentul şi logica, asta însemnând că rareori permiţi sentimentelor să deţină controlul. Gândeşti cu creierul, nu cu inima. Alegi faptele în loc de intuiţie atunci când vine vorba de decizii. Rar te deschizi în faţa oamenilor pentru că ţii la intimitatea vieţii tale.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod