Întrebări

4 întrebări enervante pe care să nu i le pui niciodată iubitului tău

Comunicarea este crucială într-o relaţie sănătoasă, iar unii bărbaţi chiar sunt dispuşi să răspundă tuturor întrebărilor care li se pot pune.
Cu toate acestea, există unele pe care nimeni nu ar vrea să le audă din gura unei femei sau cel puţin, tu, ca femeie, nu ai vrea să auzi răspunsul!

Pentru a nu-ţi ruina şansele de a avea o relaţie uimitoare, iată 4 întrebări pe care nu să i le pui niciodată unui bărbat:

Crezi că sunt grasă?

Bărbaţii dispreţuiesc această întebare. Mai întâi de toate, nu există un mod clar în care poţi răspunde corect la această întrebare. Dacă spune "nu", femeia ar putea să îl acuze că minte, iar dacă răspunde cu o onestite brutală de genul: "nu, dar ai putea să mai renunţi la îngheţată", atunci aceasta se va simţi lezată.
Bărbaţii sunt atraşi de femeile încrezătoare, iar întrebările ca aceasta te-ar face să pari neajutorată şi nesigură.

Cum era fost ta iubită?

Înainte de a pune această întrebare, gândeşte-te la ce motive ai să o faci. Încerci să înţelegi ce gen de femeie îl atrage? Eşti doar curioasă sau eşti geloasă pentru că a mai iubit şi pe altcineva? Acum că ai aflat motivul, întreabă-te dacă chiar contează cu adevărat acest lucru? Dacă nu mai este cu ea şi este cu tine, de ce te-ar mai interesa? Întrebările de acest gen te fac să pari nesigură. Acea relaţia nu a funcţionat dintr-un motiv, aşa că nu îi oferi ocazia de a-şi reaminti.


Vrei să mă suni când ajungi acolo...şi să îmi spui când pleci...şi să ma suni înainte să te culci?

Bărbaţilor le place să îşi sune sau să le dea mesaje iubitelor lor, însă doar atunci când îşi doresc ei, nu pentru că trebuie. Când un bărbat simte că trebuie să te sune şi să îţi spună fiecare mişcare de-a lui, va începe să te rănească din ce în ce mai mult cu fiecare apel pe care îl încheie cu tine. Apelurile telefonice constante s-ar putea să te facă să simţi siguranţă, dar nu te-ai bucura mai mult de atenţia lui dacă l-ai lăsa să aleagă singur despre cum să îţi arate că eşti importantă şi că se gândeşte la tine? Te vei simţi mult mai bine atunci când ştii că totul vine din suflet decât că o face pur şi simplu pentru că trebuie.


Unde ne vezi peste 10 ani?

Majoritatea bărbaţilor nu au planuri pe 20 de ani pentru relaţiilor lor. Ei trăiesc clipa şi se bucură de fiecare secundă pe care o petrec alături de femeie pe care o iubesc. Asta nu înseamnă că nu vor lucruri pe termen lung sau că nu au obiective, dar dacă un bărbat este implicat într-o relaţie cu tine acum, el nu se gândeşte la cum veţi fi peste 10 ani. Cel mai probabil, el e mulţumit de modul în care merg lucrurile şi vrea doar să continue. Uneori, femeile care sunt nesigure vor pune astfel de întrebări în încercarea de-şi face partenerul să amintească de căsătorie, copii, cumpărarea unei case pe viitor.
Dacă ai anumite nesiguranţe, întreabă aceste lucruri direct, însă nu cum vede el relaţia peste 10 ani, mai ales dacă vă întâlniţi de doar câteva luni.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod