3 semne că bărbatul pe care îl placi e pregătit pentru o relaţie

Relaţie amoroasă

Ai fost vreodată implicată într-o relaţie cu un tip despre care credeai că e alesul? La început şi chiar în primele câteva luni totul a fost grozav, sau cel puţin aşa ai crezut!
Apoi, dintr-o dată, faţada fericirii s-a scurs undeva în eter. Şi odată ce ai deschis ochii, ţi-ai dat seama că alesul inimii tale nu era deloc ce credeai. Ai trăit lucruri minunate alături de el, dar după o reflecţie ulterioară ai văzut că lucrurile cu adevărat importante lipsesc. El ţi-a arătat în mod clar că nu era pregătit emoţional pentru o relaţie cu tine şi cu siguranţă era o persoană egoistă şi imatură.

Acum există două opţiuni: poţi să îţi petreci restul zielle blestemându-l pe el şi pe toţi ca el sau poţi învăţa din această experienţă şi să descoperi ce trebuie să fie diferit la tipul de care vei fi interesată pe viitor.  

Contrar opiniei care există în popor, majoritatea bărbaţilor sunt destul de transparenţi şi îţi vor arătă, încă de la început, dacă e sunt potriviţi pentru tine. Problema multor femei este că sunt atât de intoxicate de infatuare şi de graba asociată cu hormonii, încât refuză să vadă steagurile roşii care flutură chiar în faţa lor. Vestea bună e că şi cea mai sentimentală femeie poate învăţa să recunoască cele trei semne care indică faptul că un bărbat nu este pregătit emoţional să intre într-o relaţie.

Iată cele 3 semne care arată că un bărbat este pregătit şi disponibil emoţional:


Respectă femeile


Există o zicală care spune: "Dacă vrei să ştii ce fel de soț va fi un bărbat, priveşte spre relația pe care o are cu mama lui". Un bărbat care este pregătit pentru o relaţie sau un mariaj are relaţii sănătoase cu toate femeile din viaţa lui, nu doar cu mama lui.

Deci, când întâlneşti un tip nou, fii atentă la cum tratează femeile şi la modul în care vorbeşte despre ele. Dacă începi să vezi semne consecvente de lipsă de respect, trebuie să îţi dai seama că, în curând, tu poţi fi una dintre acele femei.

Îşi acceptă trecutul şi vorbeşte despre viitorul său


Dacă te întâlneşti cu un bărbat care vorbeşte deschis despre trecutul său, fără a răspândi venin spre fosta şi spre toate femeile care l-au rănit, este un semn că tipul nu are un bagaj emoţional şi e pregătit pentru o nouă relaţie. Unul care nu reuşeşte să vorbească despre trecutul său şi continuă să arate cu degetul şi să-şi învinovăţească fostele partenere nu este genul de persoană cu care ai vrea să ai o relaţie.

În această etapă a jocului, toată lumea are un trecut plin de greşeli, dar cei care continuă să se concentreze asupra trecutului lor nu sunt foarte potriviţi pentru o relaţie. Un bărbat pregătit emoţionat nu va avea nicio problemă în a-ţi spune care sunt scopurile sale pentru viitorul său.

Este serios şi atent cu tine


Ceea ce indică că un bărbat este pregătit pentru o relaţie cu tine este coerenţa cuvintelor şi acţiunilor sale. Dacă un bărbat te preţuieşte, el îţi va arăta asta zi de zi prin cuvintele lui, dar mai ales prin acţiunile lui.

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Camila Rodela pe 21 Aug 2018, 22:47
    Dragoste

    Buna ziua, prietenii mei sunt Camila Rodela si sunt din Michigan, United State. Sunt aici pentru a depune mărturie despre lucrările bune ale lui DR.OGAGA ​​KUNTA în viața mea. Soțul meu și cu mine am fost căsătoriți timp de 27 de ani cu doi copii. acum doi ani totul a ajuns la capăt. Am vrut soțul meu înapoi și l-am rugat, dar nu a ascultat niciodată, așa că am dat peste câteva mărturii despre această vrăjitoare particulară. Unii oameni au mărturisit că le-a adus înapoi pe iubitul lor Ex, unii au mărturisit că restaurează uterul și vindecând cancerul și alte boli, unii mărturisind că poate vrăji pentru a opri divorțul și vraja pentru a obține o slujbă bine plătită. Este uimitor, am dat peste o mărturie specială, era despre o femeie numită Vera, ea a mărturisit despre modul în care a adus înapoi iubitul ei Ex și, la sfârșitul mărturiei sale, și-a abandonat e-mailul. După ce am citit toate acestea, am decis să-i încerce. L-am contactat prin e-mail și mi-a explicat problema mea. Și mi-a spus ce trebuie să fac, am făcut-o și soțul meu sa întors la mine. Ne-am rezolvat problemele și am fost și mai fericiți decât oricând. Ești un om talentat și nu voi opri publicarea lui pentru că e un om minunat. Dacă aveți vreo problemă și sunteți în căutarea unei vrăji adevărate și autentice, Încearcă-l oricând, este răspunsul la problemele tale. Puteți să-l contactați prin e-mail: ogagakunta@gmail.com și să vă rezolvați problemele ca mine. El poate rezolva următoarele probleme și multe altele. (1) DACĂ VREAȚI EX-BACK (2) VREAȚI SĂ CONVENȚI SOSIUNEA DUMNEAVOASTRĂ PENTRU ÎNCĂLCAREA DIVORȚIEI (3) VĂ RUGĂM SĂ VĂ PROMOVAȚI ÎN OFICIUL DVS. (4) VREI BĂRBAȚI BĂRBAȚI ȘI FEMEILE CARE VOR VĂ CĂUTĂ ATRACTIVĂ (5) DACĂ DORIȚI SĂ CONCEPTĂ UN COPIL (6) VREI DUMNEAVOASTRĂ (7) VEI DUMNEAVOASTRUL DUMNEAVOASTRĂ PENTRU AI IUBI DOAR PENTRU VESTUL VIEȚII LUI (8) Aveți nevoie de SPELL buna LUCK (9) Aveți nevoie de un SPOT LOTTERY (10) Aveți nevoie de un loc de muncă ogagakunta@gmail.com

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod