Să ne bucurăm și mai mult de vară!

Vara vine cu vacanțe și concedii, cu zile lungi și apusuri faine! Din acest motiv există vacanța mare pe timpul verii și tot din acest motiv cele mai multe și mai reușite concedii tot vara au loc!
Vara înseamnă și plajă, mare și soare și asta este absolut fantastic! Iarna nu ne-ar permite să facem aceste lucruri pe ”mandatul” ei! Vara înseamnă și drumeții, trasee montane, nopți dormite la hotelul de milioane de stele+ care e cortul, pentru fanii muntelui și ai escapadelor cu rucsacul în spate. Din nou, iarna nu ne-ar permite asta!
 

Iată ce ar trebui să apreciem mai mult 

 

Ieșirile la terase, ieșirile în aer liber 


Aceasta este o poveste pe care iarna ne-o face imposibilă! Ieșirile la terase, dimineața, în pauza de prânz sau serile târzii alături de prieteni, acestea sunt bucuriile noastre urbane, accesibile în orice zi (de vară!). Dacă vrei ceva fresh care să te răcorească, poți avea FRESH 0.0! Chiar așa se numește! Te poți bucura de FRESH 0.0, la terase, un mix de bere delicios care îți oferă libertatea de a te bucura oricând, în orice moment al zilei, de gustul răcoritor de bere și suc de fructe, datorită conținutului de 0.0% alcool. 
 
Fie că ești la terasă sau în parc cu prietenii, ori vrei să iei o pauză de la lucru, cu FRESH 0.0 rămâi activ și savurezi totodată o băutură revigorantă și, foarte important, fără conservanți și fără coloranți artificiali. FRESH 0.0 e disponibil în două variante delicioase cu suc de măr și pară și cu suc de zmeură și afine din care e greu de ales pentru că sunt absolut fantastice amândouă!
 
  

Bucuriile mării


Sare marină în păr și nisipul sub picioare sunt lucrurile care mă fac să aștept plecarea la mare cu nerăbdare în fiecare an! Mirosul mării și sunetul valurilor, răsăritul așteptat în briza mării când soarele iese din apă și diminețile pe plajă până ajunge în ”creștetul” cerului sunt lucrurile care îmi încarcă bateriile cel mai bine. Ceva FRESH și răcoritor privind marea sub umbrelă când razele soarelui devin puternice sunt motive care mă fac să mă ridic A-C-U-M să plec spre mare!

Bucuriile drumețiilor montane


Îmi place în egală măsură și muntele, concediile mele fiind mereu fracționate în două: o parte la mare și cealaltă parte la munte. O bucurie e urmată de o alta (nu degeaba spun asta acum). Îmi încarc bateriile atât cu dogoarea nisipului cu scoici, cât și cu roua dimineții în pajiștile de munte. 
 
Să pleci pe munte cu strictul necesar în spate, să urmezi potecile pădurii și marcajele de pe copaci, să petreci seara în jurul focului, să dormi în cort sunt, evident, lucruri la care nu oricine se încumetă, pe de o parte, iar pe de alta, modalități de a te deconecta de la lumea dezlănțuită pentru a fi (aproape) una cu natura. Ce să-ți poți dori mai mult?
 
 

”O bucurie deschide o alta” este sloganul FRESH 0.0 și ar trebui să fie valabil în orice aspect al vieții! Haideți să ne bucurăm de vara care, iată, dincolo de temperaturi foarte ridicate, ne așterne în față o plajă largă de bucurii!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod