10 trucuri pentru un somn liniștit și odihnitor (indiferent de cât de stresată ești)

În această perioadă dificilă este foarte important să avem grijă de noi din toate punctele de vedere - fizic, emoțional și psihic.
Somnul joacă un rol crucial în starea noastră de bine; fără acesta nu putem funcționa fizic sau mental la nivelul pe care noi ni-l dorim.

Ce putem face pentru a avea un somn liniștit și odihnitor în fiecare seară? Primul pas: alegem să ne controlăm gândurile conștiente, obiceiurile, sursele de social media consumate înainte de somn. Iată care sunt cele mai bune trucuri pentru un somn odinitor chiar și în perioadele stresante:

1. Îndrăgostește-te de mirosul de lavandă pentru că stimulează sistemul olfactiv și limbic din corpul tău, te relaxează și te ajută să te concentrezi pe gândurile pozitive.
Pulverizează spray cu lavandă pe pernă sau așternuturi, folosește ulei de lavandă în difuzorul de aromaterapie sau cumpără lumânări din lavandă.

2. Fă o ședință de meditație de 10-15 minute înainte de culcare. Te va ajuta să îți pui în ordine gândurile și să te relaxezi. Citește continuarea pe Kudika.ro
kudikaro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod