Cea mai frumoasă relație a vieții tale va fi cu cineva care face aceste 7 lucruri

Nu subestima niciodată influența unei persoane cu care intenționezi să îți împărtășești viața. Relația ta joacă un rol important în viața ta; la fel și partenerul de cuplu.
Nu subestima niciodata influenta unei persoane cu care intentionezi sa iti impartasesti viata. Relatia ta joaca un rol important in viata ta; la fel si partenerul de cuplu. Desigur, nu poti fi absolut sigura de compatibilitatea pe care o ai cu o alta fiinta umana, insa acestea sunt cateva lucruri pe care ar trebui sa le verifici intr-o persoana inainte de a investi emotional in relatia cu aceasta:

1. Alege pe cineva care iti ofera atentie


Atentia este unul dintre cele mai frumoase cadouri pe care ti le poate oferi partenerul de cuplu.
Nu doar ca inseamna ca este interesat cu adevarat de tine, insa demonstreaza si faptul ca ii pasa de ce se intampla in viata ta. Iar aceste lucruri mici chiar conteaza.

2. Alege pe cineva care iti arata slabiciunile sale


Fii cu cineva langa care te simti ca acasa. Cineva care sa fie vulnerabil in fata ta si care nu ascunde secrete fata de tine. Cineva care stie ca poate avea incredere in tine, care iti spune toate secretele sale si care stie ca alaturi de tine poate depasi orice obstacol. Citeste continuarea pe Kudika.ro
kudikaro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod