Zodiile bărbaților care se îndrăgostesc iremediabil de tine

Astrologia îți poate oferi câteva indicii cu privire la zodiile bărbaților care se simt puternic atrași de tine.

Iată care sunt, în funcție de zodia ta:

Berbec

Indiferent ce faci, în jurul tău roiesc în special bărbații din zodia Balanță. Îi atragi ca un magnet și este posibil și ca partenerul tău de viață să fie născut în această zodie. De asemenea, nativii din zodia Capricorn au o slăbiciune pentru tine și te remarcă întotdeauna.

Taur

Există o atracție puternică între zodiile Taur și Fecioară, astfel că bărbații care se îndrăgostesc iremediabil de tine sunt de obicei născuți în această zodie. Pe de altă parte, poți descoperi că există întotdeauna o tensiune sexuală între tine și nativii din zodia Scorpion.

Gemeni

Bărbații din zodia Balanță par să fie fascinați de tine, iar dacă ar fi să faci un top al celor care au fost îndrăgostiți de tine de-a lungul timpului, vei descoperi că Balanța se află pe primele locuri. Și bărbații din zodia Săgetător te remarcă din prima clipă și de obicei există o atracție sexuală pe care nu o poți ignora.

Rac

Personalitatea ta fermecătoare nu trece niciodată neobservată de bărbații din zodia Capricorn. Nativii din această zodie sunt atrași ca un magnet de tine și sunt șanse mari ca partenerul tău de viață să fie născut în această zodie. Și bărbații din zodia Fecioară sunt fascinați de tine, iar cei mai mulți nativi ai acestei zodii cu care te întâlnești fac o pasiune pentru tine.

Leu

Nu vei trece niciodată neobservată dacă în preajma ta se află un bărbat în zodia Leu. Nativii din aceeași zodie se îndrăgostesc iremediabil de tine și vor face orice pentru a-ți atrage atenția. De asemenea, bărbații din zodia Balanță te consideră uimitoare și se îndrăgostesc până peste cap de tine.

Fecioară

Atragi ca un magnet bărbații născuți în zodia Scorpion. Cei mai mulți bărbați care se îndrăgostesc la nebunie de tine sunt născuți în această zodie. Atracția este una instantă și în mod clar nu poate fi ignorată. Și bărbații din zodia Pești te remarcă întotdeauna și se străduiesc să îți atragă atenția.

Balanță

Nativii din zodia Berbec se află în topul celor care se îndrăgostesc de la prima vedere de tine. Bărbații din Berbec te consideră fascinantă și cei mai mulți fac o pasiune pentru tine, chiar dacă nu îți mărturisesc. Și nativii din Vărsător pe care îi întâlnești de-a lungul timpului se gândesc pentru multă vreme la tine.

Scorpion

Îi atragi iremediabil pe bărbații născuți în zodia Leu. Cei mai mulți dintre ei sunt fermecați de alura ta misterioasă și de senzualitate a ta. Bărbații din zodia Leu se îndrăgostesc de tine și nu vor ezita să îți arate. Ai același efect hipnotizant și asupra nativilor din zodia Fecioară.

Săgetător

Reușești să captezi atenția și admirația celor mai mulți bărbați din zodia Vărsător pe care îi întâlnești de-a lungul timpului. Acești nativi sunt atrași instant de firea ta independentă și atitudinea optimistă. Și bărbații din zodia Leu te vor remarca din prima clipă și sunt șanse mari să se îndrăgostească rapid.

Capricorn

Nu vei trece niciodată neobservată dacă în preajma ta se află un bărbat născut în zodia Taur. Acești nativi te vor remarca din prima clipă și cei mai mulți bărbați din această zodie pe care îi întâlnești se vor îndrăgosti iremediabil de tine. Și bărbații din zodia Vărsător se simt puternic atrași de tine și îți vor arăta acest lucru.

Vărsător

Săgetătorul este una dintre zodiile bărbaților care te vor remarca din primul moment în care te întâlnesc. Bărbații născuți în această zodie vor fi fascinați de personalitatea ta deschisă și de independența de care dai dovadă. Și bărbații din zodia Balanță se îndrăgostesc cu ușurință de tine și în mod sigur îți vei da seama de asta.

Pești

Reușești să îi atragi ca un magnet pe bărbații născuți în aceeași zodie ca tine. Nativii din Pești simt că sunt pe aceeași lungime de undă cu tine și vei observa că mulți dintre ei se îndrăgostesc până peste cap de tine. Ai o conexiune aparte și cu bărbații din zodia Fecioară, care te vor remarca întotdeauna.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod