Top 5 cele mai sexy femei vegetariene peste 50 de ani

Annette Larkins, femeia care a împlinit 70 de ani, dar arată ca de 30, a atras atenţia tuturor. Alături de ea, mai există şi alte reprezentante ale sexului frumos care au găsit elixirul tinereţii. Vezi cine sunt şi cum se menţin tinere!

 

Foarte multe femei care arată bine la vârste înaintate au conştientizat din anii tinereţii importanţa pe care o are alimentaţia echilibrată asupra organismului, în general. Astfel, că ele au început cu o alimentaţie vegetariană care implica un consum moderat de produse animale, excepţie făcând carnea, iar pasul următor pe care l-au făcut a fost acela de a exclude orice ingredient de provenienţă animală.

O dietă vegană, care este foarte răspândită în zilele noastre, implică excluderea oricărui produs animal.
O dietă de tip raw nu numai că exclude total produsele animale, dar implică şi consumarea alimentelor în stare crudă, fără preparare termică.

La astfel de diete au apelat femeile pe care le vom prezenta în acest material şi care sunt convinse că acest tip de alimentaţie le-a păstrat tinere. 

1 din 6

Locul 1: Lillian Muller are 60 de ani

Lillian Muller a adoptat dieta vegană de la vârsta de 27 de ani, după ce s-a mutat din Norvegia în Statele Unite ale Americii. Ea a jucat în filme, a cochetat cu modelling-ul în tinereţe, a pozat pentru Playboy şi a fost una dintre blondele care i-au sucit minţile lui Hugh Hefner, fondatorul Playboy Enterprises.

Pe Lillian Muller am mai văzut-o şi în două videoclipuri faimoase: Van Halen "Hot for Teacher" şi Rod Stewart "Da Ya Think I'm Sexy?"

Vedeta s-a născut în 1951, în Norvegia şi spunea într-un interviu că până la 27 de ani nu a ţinut cont de ceea ce a mâncat, dar abia după ce au trecut câţiva ani după stabilirea ei în SUA a luat hotărârea de a adopta dieta frutariană pe care o consideră perfectă pentru ea. Un an de zile Lillian a consumat doar fructe în stare proaspătă. "Este partea extremă a dietei raw şi odată ce am apucat-o pe acest drum sănătatea mea s-a îmbunătăţit considerabil. Au trecut peste 30 de ani de când am adoptat dieta vegetariană-vegană, timp în care am consumat produse lactate şi peşte doar de câteva ori în toţi aceşti ani. Dar, nu m-am atins deloc de carne", explica în interviul de mai jos Lillian Muller.

Când se plictiseşte de fructe ea rămâne fidelă stilului de alimentaţie şi optează pentru dieta vegană.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod