Hollywood: cele mai sexy 5 vedete vegetariene

Alicia Silverstone, Tina Turner, Liv Tyler, Demi Moore, Brad Pitt, Prince, Pamela Anderson, Christian Bale, Alyssa Milano, Kim Basinger, Lenny Kravitz sunt doar câteva dintre vedetele care au ales să fie vegetariene. Unele dintre ele au fost convinse de religie, etică, medicină, altele au vrut doar să fie "în trend".

Jean-Michel Lecerf, şeful Departamentului de Nutriţie şi Boli Metabolice din cadrul Institutului Pasteur (Franţa) enumeră o serie de avantaje ale celor care urmează acest regim: "Vegetarienii nu sunt obezi, nu au probleme legate de colesterol, sunt mai puţin afectaţi de bolile cardiovasculare ca efect al alimentaţiei şi prezintă un risc mai redus de a face cancer şi diabet de tip 2. Printre dezavantajele regimului vegetarian se numară o concentraţie prea mare de glucide şi fibre, carenţă de fier, de calciu şi o insuficienţă cronică de acizi graşi omega 3. Se ştie că principalele surse de omega 3 sunt peştele şi fructele de mare, alimente excluse din dieta vegetarienilor".

Iată cum se menţin în formă cele mai sexy 5 vedete vegetariene de Hollywood:

1 din 6

Natalie Portman

Actriţa, care în curând va deveni mamă pentru prima oară, este un etalon al frumuseţii şi inteligenţei. Vegetariană convinsă, Natalie a adoptat acest stil de viaţă încă de la vârsta de 8 ani, când, prezentă la o conferinţă a tatălui ei, a fost martora unei operaţii cu laser făcută pe o găină. În 2002 a fost votată cea mai sexy vegetariană, iar acest stil este filosofia ei de viaţă. Portman adoptă meniuri pe bază de fructe şi legume şi face yoga. "Consum mult humus (pastă de năut) în fiecare zi. Gătesc mult, fac chiar şi mâncare vegetariană la cuptor. Nu aş putea fi niciodată anorexică, pentru că iubesc mult mâncarea şi nici bulimică, pentru că urăsc prea mult senzaţia de vomă. Sunt o vegetariană foarte strică. Iubesc animalele şi acţionez conform propriilor principii", spune frumoasa actriţă
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Dayanadi pe 26 Ian 2011, 16:55
    Foarte bine!

    E foarte frumoasa..si pt ca e vegetariana: bravo ei!!

    3
    2

  • alexandru pe 20 Ian 2011, 10:20
    principii

    d-soara poate nu ati observat ca Natalie Portman vobeste despre faptul ca iubeste animalele si are propiile principii in aceasta problema!Fiecare cu principiile sale in caz ca are asa ceva!In rest numai bine si sanatate!!!!

    1
    1

  • eva pe 20 Ian 2011, 02:27
    nicaieri nu e ca in romania

    eu le inteleg. ele nu traiesc in romania. la ce carne este in magazine... nu stii niciodata ce mananci. carnea sta in vitrine de iti vine rau cand o vezi asa cu sange, sau salamuri in care nu mai stii ce gheare s au bagat, am devenit si eu aproape vegetariana. in romania taiam vitelul in ograda, il preparam pe loc, afumat congelat preparat... ar mai visa astea la asa ceva ... uite ca s a gasit o vorba buna despre ro:P

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod