Crăciun. 5 reţete de preparate din carne pentru zilele de sărbătoare

3. Ceafă de porc cu miere și muștar


Ingrediente:

  • 1,5 kg ceafă de porc;
  • 80 gr. muştar;
  • 30 ml. miere;
  • 50 ml. sos de soia
  • 30 ml. ulei de măsline
  • sare şi piper pentru condimentare.


Mod de preparare:
Carnea se leagă cu sfoară de bucătărie, se unge cu ulei măsline şi se asezonează cu sare şi piper. Se stopeşte din nou cu ulei de măsline şi se introduce la cuptor, la 160 de grade Celsius pentru 60-90 de minute. Într-un castron se amestecă până se omogenizează mierea, muştarul şi sosul de soia. Se scoate carnea de la cuptor, se unge cu sosul de muştar, miere şi sos de soia şi se introduce din nou la cuptor, la 180 de grade Celsius, pentru 10-15 minute. După ce se scoate din cuptor, se lasă la răcit 10-15 minute, înainte de a se felia.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod