Beneficiile sucului de castravete: Cât de mult te ajută să slăbești?

suc de castravete

Părerile experților asupra beneficiilor nutriționale ale castraveților sunt împărțite. Și la fel se întâmplă și în privința sucului de castravete.
Castravetii nu sunt ceea ce se poate numi o leguma foarte promovata. Intr-o proportie covarsitoare, sunt folositi cel mai des in salate, la murat sau ii bagi in blender pentru un gazpacho racoritor. Insa internetul este plin de informatii uimitoare despre proprietatile benefice ale castravetilor si ale sucului lor. La ce e bun acest suc? Din cautarile online vei afla ca este cel mai bun tonic cu efect de intinerire din lume. Poate curata si detoxifia intreg corpul. E antiinflamator. Poate reduce febra.
Poate reduce si grasimea de pe abdomen!

Dar este adevarata vreuna dintre aceste afirmatii? Din pacate, nu, spun nutritionistii consultati de Today. „Cred ca au niste proprietati sanatoase. Insa cred ca beneficiile sucurilor sunt supraestimate”, a spus Samantha Cassetty, experta in nutritie si slabit care activeaza in New York.

Julia Denison, coordonator de nutritie clinica la University of Pittsburgh Medical Center Magee-Womens Hospital, a declarat pentru TODAY ca principalul beneficiu al castravetilor este continutul ridicat de apa.
„Sunt o leguma care hidrateaza. Multe alte legume – kale, spanac, varza de Bruxelles, morcovul, fasolea verde – au mai multi nutrienti”, a spus ea. Citeste continuarea pe andreearaicu.ro!

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod