Secretul pielii perfecte - tableta cu acid hialuronic

acid hialuronic

Știm că acidul hialuronic este de mult un prieten de încredere anti-aging odată aplicat topic. Dar poate să întârzie îmbătrânirea prematură atunci când îl consumăm intern?
Daca doresti sa iti pastrezi o piele tanara si hidratata, opreste-te la rafturile cu suplimente alimentare. Cu siguranta ai incercat macar o data un supliment cu Omega 3 sau unul bogat in vitamin si minerale, dar ceea ce iti poate lipsi din rutina ta zilnica de frumusete si sanatate este un supliment cu acid hialuronic, eroul cremelor si serumurilor anti-aging.

Stop imbatranire prematura!


Acidul hialuronic (AH) este o molecula care iubeste apa si care, prin natura sa de a se leaga de moleculele de apa, ne hidrateaza pielea si ii mentine fermitatea.
Aproximativ 50% din acidul hialuronic din corpul nostru se gaseste in piele, dar pe masura ce imbatranim, din cauza razelor UV, a poluarii mediului, dietei, sau a fumatului, nivelul de acid hialuronic din derm se diminueaza. Specialistii in cosmetice, dermato-cosmetice si nutraceutice ne pun la dispozitie numeroase produse care ne ajuta sa incetinim procesul de imbatranire prin hidratarea si prevenirea pierderii elasticitatii pielii.

Cum sa aleg acidul hialuronic care mi se potriveste?

Crema sau ser cu acid hialuronic? Din sursa animala sau vegetala? Greutate moleculara mica sau mare? Exista atatea optiuni pe piata, dar stim cum sa luam cea mai buna decizie pentru noi? Citește continuarea pe divahair.ro!

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod