Iubirea adevărată există? De ce îți este atât de greu să crezi că cineva chiar te poate iubi cu adevărat!

Dragostea este probabil cea mai frumoasă creație din univers, dar, în același timp, dragostea poate fi percepută ca un blestem teribil care îți poate face inima să simtă durerea la cel mai înalt nivel.
Spune-mi tu, om cu suflet bun, după atâtea dezamăgiri și lacrimi vărsate, mai ai tăria de a crede că există cineva acolo care este capabil să te iubească cu adevărat? 

Poate îți este greu să crezi, dar dragostea adevărată chiar există. Trebuie doar să deschizi bine ochii, să lași în urmă rănile trecutului și să te lași învăluit de magia iubirii. 

Poate că nu ar trebui să îți pierzi speranța că cineva, la un moment dat, te va putea iubi cu adevărat! Odată ce vei începe să crezi în dragoste adevărată, ea te va primi în brațele sale și nu îți va mai da drumul niciodată! 

Iubirea adevărată nu are nimic de-a face cu gelozia sau cu posesivitatea


Dragostea adevărată presupune să pui altă persoană înainte ta și a nevoilor tale, iar acest lucru nu ar trebui să fie o decizie conștientă, ci ar trebui să se întâmple în mod natural. 

În dragoste nu există loc pentru gelozie, posesivitate, egoism sau obsesia de a deține controlul.
Nevoia de a controla o altă persoană se datorează stime de sine scăzute și nesiguranței. Citește continuarea pe divahair.ro


divahairro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod