Afla care sunt beneficiile postului!

Traditia crestina ne indeamna la patruzeci de zile de post inaintea Sarbatorii Nasterii Domnului. Se spune ca aceasta este o modalitate de a ne curata atat spiritual, cat si trupeste. Cine poate, dar mai ales cine nu are voie sa tina post, precum si ce este indicat sa mancam in aceasta perioada, ne spune Prof. Dr. Gheorghe Mencinicopschi, directorul Institutului de Cercetari Alimentare. De asemenea, ti-am pregatit cateva retete usoare de post pe care le poti incerca in Postul Craciunului.
Traditia crestina ne indeamna la patruzeci de zile de post inaintea Sarbatorii Nasterii Domnului. Se spune ca aceasta este o modalitate de a ne curata atat spiritual, cat si trupeste. Cine poate, dar mai ales cine nu are voie sa tina post, precum si ce este indicat sa mancam in aceasta perioada, ne spune Prof. Dr. Gheorghe Mencinicopschi, directorul Institutului de Cercetari Alimentare.
 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Loredana pe 2 Ian 2009, 16:48
    Super

    De cate ori ne amintiti, de atatea ori ne si treziti. Multumim mult!

    0
    0

  • Borda Zelia pe 19 Dec 2008, 15:11
    Afla care sunt beneficiile postului !

    Toate articolele Dvs. sunt foarte utile si gasesc ca va preocupati in mod constant de toate evenimentele de ultima ora si mai presus de toate de sanatatea noastra. Va multumesc foarte frumos !

    0
    0

  • pistalu pe 15 Dec 2008, 23:38
    Beneficiile postului

    Tot postul nu am mancat carne, pot spune ca am tinut post?

    0
    0

  • Ancuta pe 15 Dec 2008, 13:47
    Post

    Eu sunt insarcinata in luna a 4-a, dar cred ca atata timp cat mananc mancare sanatoasa, care aduce energie si beneficiu organismului, am voie sa tin post macar miercuri si vineri. Nu e adevarat? Adica e e inteles ca gravidele nu trebuie sa tina tot postul, dar 2 zile pe saptamana (sau chiar una) nu e mult si nu sufera nici fatul.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod