10 alimente esențiale în dieta femeii moderne

În vâltoarea vieții moderne, încercăm să ne păstrăm sănătatea și vitalitatea, în ciuda stresului cotidian.
Acest lucru devine cu atât mai important pentru femei, ale căror corpuri sunt adesea supuse schimbărilor hormonale și solicitărilor fizice diverse. Iar în acest demers, dieta joacă un rol fundamental. În rândurile de mai jos aflăm care sunt acele super-alimente care pot deveni aliații tăi de nădejde în lupta pentru o viață sănătoasă și echilibrată.
 
Iată care sunt cele 10 alimente esențiale în dieta femeii moderne 

Semințe de chia

 
Micuțe, dar încărcate cu nutrienți, semințele de chia au devenit un aliment esențial pentru femeile care caută să se hrănească sănătos.
Ele sunt o sursă incredibilă de acizi grași omega-3, esențiali pentru sănătatea inimii și a creierului.
Pe lângă omega-3, semințele de chia sunt, de asemenea, bogate în fibre, cu aproape 10 grame într-o singură lingură, ajutând la reglarea sistemului digestiv și la menținerea senzației de sațietate pentru mai mult timp. Aceasta face semințele de chia un partener excelent în orice dietă.
 
Semințele de chia oferă o doză bună de proteine, ceea ce le face ideale pentru femeile care nu consumă suficiente proteine din alte surse.
Iar pentru doamnele și domnișoarele care țin la sănătatea oaselor lor, semințele de chia sunt o sursă excelentă de calciu.
 
Semințele de chia sunt incredibil de versatile. Ele pot fi adăugate cu ușurință în orice fel de mâncare: de la iaurt și smoothie-uri, până la salate sau chiar în aluaturi. Sunt un mod ușor și convenabil de a adăuga un plus de nutrienți în orice masă. (Articolul continuă pe pagina următoare...)
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod