Studiu. Ce preferă românii? Sala de sport sau mişcarea în aer liber?



Există sporturi la care românii nu dau înapoi: cele în aer liber. 72% dintre români merg pe jos sau cu bicicleta pentru a ajunge dintr-un loc în altul. Dintre aceştia, 55% merg pe jos sau cu bicicleta zilnic. În ceea ce priveşte locaţiile în care cei mai mulţi români preferă să-şi consume energia fizică acestea ar fi terenurile special amenajate, majoritatea fiind pasionaţi de sporturile de echipa (29%). De asemenea, şi aparatele de fitness amplasate în parcuri par a fi extrem de utile şi asta pentru că 21% dintre români practică sporturi în spaţii publice.


Sportul este modalitatea perfectă prin care te poţi elibera de stres şi de oboseală.
În plus, îţi va îmbunătăţi buna dispoziţie, somnul, dar şi încrederea în tine. Iar acest lucru se va reflecta şi în relaţia cu cei cu care interacţionezi.

Preda Publishing este o editură unică pe piaţă românească, dedicată în întregime sportului, în toate formele sale: alergare, ciclism, triatlon, alpinism sau sporturi cu mingea. Fondată în 2011, de un grup de iubitori ai sportului, Preda Publishing promovează un stil de viaţă sănătos, bazat pe mişcare, dietă echilibrată şi respect pentru natură.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod